Ειδησεογραφικό site

Στο Ρίο το τελευταίο στίγμα του κινητού του Αρτέμη Σώρρα -Τι δείχνουν τα στοιχεία

36

Αφαντος παραμένει από την Παρασκευή, όταν και εκδόθηκε η καταδικαστική για εκείνον απόφαση, ο Αρτέμης Σώρρας.

Η ΕΛ.ΑΣ. ερευνά παν ενδεχόμενο για το πού μπορεί να βρίσκεται ο φυγόποινος Σώρρας, τόσο το σενάριο να διέφυγε με πλοίο στην Ιταλία και από εκεί, ενδεχομένως στη Λατινική Αμερική, αλλά και το σενάριο να παραμένει στην Ελλάδα.

Για το λόγο αυτό εκτεταμένες είναι οι έρευνες στην Αχαΐα καθώς δεν θεωρείται απίθανο ο Αρτέμης Σώρρας να κρύβεται στο σπίτι κάποιου οπαδού του.

Πάντως, η ΕΛ.ΑΣ. σύμφωνα με το patrastimes.gr εντόπισε το τελευταίο στίγμα από το κινητό τηλέφωνο του Αρτέμη Σώρρα την Παρασκευή, στο Ρίο κοντά στο όρος Κατρίτσι.

Οι αρχές εκτιμούν ότι ο Αρτέμης Σώρρας ανέμενε σε σημείο της εθνικής οδού Αθηνών Πατρών την σύζυγό του, η οποία είχε πάει στο δικαστήριο γύρω στις 09:30 και μόλις άκουσε ότι δεν θα λάβει αναβολή η ύποθεση, σύμφωνα με πληροφορίες, έφυγε τρέχοντας, προφανώς για να πάει να συναντήσει τον Αρτέμη Σώρρα, να τον ενημερώσει για την εξέλιξη και να φροντίσει να… εξαφανιστούν!

Νωρίς το απόγευμα ο Αρτέμης Σώρρας απενεργοποίησε το κινητό τηλέφωνό του. Μάλιστα, οι αρχές εκτιμούν, ότι πήρε όλα τα μέτρα ασφαλείας, βγάζοντας ακόμη και τη μπαταρία.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.