Ειδησεογραφικό site

Στο οξυγόνο ο Μπόρις Τζόνσον!

FILE PHOTO: British Prime Minister Boris Johnson looks on during a coronavirus disease (COVID-19) news conference inside 10 Downing Street, London, Britain March 19, 2020. Leon Neal/Pool via REUTERS/File Photo
48

Με κομμένη την ανάσα η Βρετανία παρακολουθεί τις εξελίξεις με την υγεία του Μπόρις Τζόνσον. Ο κορονοϊός εξακολουθεί να τον ταλαιπωρεί και ο πυρετός που δεν τον εγκατέλειψε ποτέ έγινε η αιτία για να δώσει ο γιατρός του την εντολή να μπει στο νοσοκομείο.

Από το βράδυ της Κυριακής (05.04.2020) ο Μπόρις Τζόνσον νοσηλεύεται στο νοσοκομείο St Thomas, κοντά στη Ντάουνινγκ Στριτ και σύμφωνα με τη Daily Mail οι γιατροί του κάνουν θεραπεία με οξυγόνο! Η είδηση έγινε γνωστή στη Βρετανία λίγο μετά το τέλος του διαγγέλματος τη Βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο Μπόρις Τζόνσον αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο γιατί τα συμπτώματα του κορονοϊού (βήχας και πυρετός) δεν υποχωρούσαν, σχεδόν 10 μέρες αφού διαγνώστηκε θετικός στον ιό. 

Η Ντάουνινγκ Στριτ επιμένει σε κάθε τόνο ότι η εισαγωγή του πρωθυπουργού της Βρετανίας στο νοσοκομείο ήταν προληπτική κι έγινε γιατί ο πυρετός δεν έπεφτε και ο γιατρός του Μπόρις Τζόνσον ήθελε να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Ο επικεφαλής της βρετανικής κυβέρνησης πέρασε το βράδυ στο νοσοκομείο και μέσα στην ημέρα θα του γίνουν εξετάσεις. Σύμφωνα με τη Daily Mail, όμως, θεωρείται ότι στον Μπόρις Τζόνσον γίνεται θεραπεία με οξυγόνο

Τα σχόλια είναι κλειστά.