Ειδησεογραφικό site

Στο Ναύπλιο πέρασε τα Χριστούγεννα η Φώφη Γεννηματά

Το Ναύπλιο έχει επιλέξει η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά για να περάσει οικογενειακά τις μέρες των Χριστουγέννων, Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019. Η κυρία Γεννηματά διαμένει στην αγαπημένη της αδερφή λίγο έξω από το Ναύπλιο. Το μεσημέρι της Πέμπτης η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ έκανε βόλτα στην παραλία του Ναυπλίου και την παλιά πόλη. Η κυρία Γεννηματά συνοδευόμενη από τα δύο παιδιά της συναντήθηκε με τον Ναυπλιώτη στην καταγωγή εκπρόσωπο τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλο Χρηστίδη, φίλους και παλιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ σε κεντρική καφετέρια της ιστορικής πλατείας Συντάγματος στο Ναύπλιο όπου απόλαυσε τον καφέ της.
89

Στο Ναύπλιο επέλεξε να περάσει τις ημέρες των Χριστουγέννων η Φώφη Γεννηματά.
Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ταξίδεψε στο Ναύπλιο και διαμένει στην αγαπημένη της αδελφή λίγο έξω από την πόλη. Το μεσημέρι της Πέμπτης, η Φώφη Γεννηματά έκανε βόλτα στην παραλία του Ναυπλίου και την παλιά πόλη.
Σύμφωνα με τις Αργολικές Ειδήσεις, η Φώφη Γεννηματά συνοδευόμενη από τα δύο παιδιά της συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλο Χρηστίδη, τον βουλευτη Αργολίδας Ανδρέα Πουλά, φίλους και παλιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ σε κεντρική καφετέρια της ιστορικής πλατείας Συντάγματος στο Ναύπλιο όπου απόλαυσε τον καφέ της
Χαλαρή και ευδιάθετη η Φώφη Γεννηματά συνομίλησε μαζί τους και απόλαυσε όμορφες στιγμές

Τα σχόλια είναι κλειστά.