Ειδησεογραφικό site

Σταύρος Θεοδωράκης: Προσφεύγει στη Δικαιοσύνη κατά του Πάνου Καμμένου

79

Την κατάθεση αγωγής κατά του προέδρου των ΑΝΕΛ και υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, τις αμέσως επόμενες ημέρες, προαναγγέλλει με δήλωσή του ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο εκ των υποψηφίων για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς αναφέρει στη δήλωσή του: «Ο κ. Καμμένος με καθυβρίζει και με συκοφαντεί από την πρώτη μέρα που ιδρύθηκε το Ποτάμι. Ήταν συνειδητή απόφασή μου μέχρι σήμερα να μην προσφύγω στη Δικαιοσύνη. Και αυτό παρά τις συνεχείς προτροπές φίλων, αλλά και ανεξάρτητων προσωπικοτήτων που ένιωσαν και οι ίδιοι να προσβάλλονται από τις ανήθικες επιθέσεις του κ. Καμμένου. Και επέλεξα να απαντώ σε αυτή τη συνεχόμενη προσωπική επίθεση μόνο με πολιτικά επιχειρήματα, συχνά και από το βήμα της Βουλής».

»Ο υπουργός κ. Καμμένος δεν λέει όμως να σταματήσει να λασπολογεί. Έως εδώ λοιπόν! Η χθεσινοβραδινή συκοφαντική επίθεση εναντίον μου μέσω Twitter, αήθης και απρόκλητη, όπως πάντα, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Τις αμέσως επόμενες ημέρες ο δικηγόρος μου θα καταθέσει αγωγή κατά του εξουσιομανούς υπουργού και συγκυβερνήτη του κ. Τσίπρα. Ο κ. Καμμένος θα πρέπει να αποδείξει στους Έλληνες δικαστές ποιοι είναι οι εργολάβοι και οι εκδότες που τάχα με χρηματοδοτούν και άκουσον-άκουσον, ίδρυσαν μαζί μου το Ποτάμι. Θα χρειαστεί να προσκομίσει στοιχεία, διευθύνσεις και ονόματα. Αλλιώς θα καταδικαστεί ως κοινός συκοφάντης».
Αιτία της «έκρηξης» του κ. Θεοδωράκη ήταν η ειρωνική ανάρτηση που έκανε χθες στο Twitter ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, σχολιάζοντας το ντιμπέιτ των υποψηφίων για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς. Έγραψε συγκεκριμένα ο Πάνος Καμμένος: «Ο Θεοδωράκης φορά μαύρη γραβάτα που έχασε τους εργολάβους-εκδότες ιδρυτές και χρηματοδότες του;».

Τα σχόλια είναι κλειστά.