Ειδησεογραφικό site

Σταματούν τα γυρίσματα και της 6ης σεζόν του «House of Cards» μετά τις αποκαλύψεις για τον Σπέισι

43

Η MRC και το Netflix αποφάσισαν να σταματήσουν την παραγωγή της έκτης σεζόν του House of Cards μέχρι νεοτέρας, προκειμένου να έχουν τον χρόνο να επανεξετάσουν την παρούσα κατάσταση και να δοθούν απαντήσεις στις ανησυχίες του καστ και του τηλεοπτικού συνεργείου

Μία μέρα αφότου ανακοινώθηκε ότι δεν θα υπάρξει έβδομη σεζόν στο «House of Cards», όπως έγινε γνωστό σταμάτησαν και τα γυρίσματα της έκτης,  εξαιτίας του σκανδάλου με τον Κέβιν Σπέισι.

«Η MRC και το Netflix αποφάσισαν να σταματήσουν την παραγωγή της έκτης σεζόν του House of Cards μέχρι νεοτέρας, προκειμένου να έχουν τον χρόνο να επανεξετάσουν την παρούσα κατάσταση και να δοθούν απαντήσεις στις ανησυχίες του καστ και του τηλεοπτικού συνεργείου», ανέφεραν σε σχετική ανακοίνωσή τους οι δύο εταιρείες.

Αν και το Netflix διευκρίνιζε τη Δευτέρα ότι η απόφαση να τελειώσει το «House of Cards» με την έκτη σεζόν δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση, τώρα αποφάσισε να σταματήσει τα γυρίσματα ακριβώς επειδή έχει ξεσπάσει θύελλα με τις αποκαλύψεις.

Στον απόηχο των αποκαλύψεων για τον Κέβιν Σπέισι και την σεξουαλική επίθεση στον ηθοποιό Άντονι Ραπ τη δεκαετία του ’80 και όταν εκείνος ήταν 14 ετών, πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης  κάλεσαν το Netflix να σταματήσει την προβολή της επιτυχημένης σειράς «House of Cards», στην οποία ο Σπέισι υποδύεται τον Φρανκ Άντεργουντ -ρόλος για τον οποίο έχει κερδίσει Χρυσή Σφαίρα- το δίκτυο φαίνεται ότι ανταποκρίθηκε άμεσα.

Το House of Cards ξεκίνησε να προβάλλεται το 2013 και ήταν μία από τις πιο δημοφιλείς και επιτυχημένες σειρές του Netflix.

Τα σχόλια είναι κλειστά.