Ειδησεογραφικό site

Στα 67 του με… τόλμη και γοητεία ο «Ριτζ Φόρεστερ»

231

Ήταν ένα από τα πλέον δημοφιλή πρόσωπα στα τέλη της δεκαετίας του ’80 και του ’90. Τα περιοδικά είχαν άπειρες φωτογραφίες του, που τόσο πολύ ήθελαν τα εκατομμύρια γυναικών σε όλο τον κόσμο, που λύγιζαν στη γοητεία του.

Ο λόγος για τον Ρον Μος, έναν από τους πρωταγωνιστές της αμερικανικής σαπουνόπερας «Τόλμη και Γοητεία» του αμερικανικού δικτύου CBS, που προβλήθηκε με τεράστια επιτυχία και στην Ελλάδα. Ο Ρον Μος υποδυόταν επί 25 χρόνια τον Ριτζ, τον πρωτότοκο γιο της οικογένειας Φόρεστερ και καθημερινά απασχολούσε τους θεατές η θυελλώδης σχέση του με την Μπρουκ Λόγκαν
Έχει παντρευτεί δύο φορές και έχει δύο κόρες 23 και 19 χρόνων. Με τη δεύτερη σύζυγό του, Devin Devasquez, έχουν φτιάξει μια καυτερή σάλτσα. Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις πηγαίνουν στους πληγέντες του τυφώνα Κατρίνα για την ανακούφιση των κατοίκων της Νέας Ορλεάνης.

Ο Ριτζ Φόρεστερ σήμερα
Ο πάλαι ποτέ σταρ της «Τόλμης και Γοητείας», έκανε πρόσφατα μια σπάνια εμφάνιση με τη σύζυγό του, στο Φεστιβάλ Βενετίας.

Ο ηθοποιός βρέθηκε στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ για την προβολή της ταινίας «Waiting for the Barbarians» μαζί με τη σύζυγό του Devin DeVasquez και το σκυλάκι τους.

Ο τηλεοπτικός «Ριτζ Φόρεστερ» είναι πλέον 67 ετών, ωστόσο παραμένει αγέραστος

Τα σχόλια είναι κλειστά.