Ειδησεογραφικό site

Σπυράκη για Πρόεδρο της Δημοκρατίας: Καμία περίπτωση η ΝΔ να προτείνει Βενιζέλο ή Σημίτη

2.969

Το μείζον, σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση, είναι να εξαφανιστεί η αβεβαιότητα ότι μετά τις εκλογές που θα γίνουν φέτος, το 2020 θα ακολουθήσουν νέες εκλογές

Κατηγορηματικά αρνητική ήταν η απάντηση που έδωσε η Μαρία Σπυράκη στην ερώτηση που δέχθηκε σχετικά με το αν η ΝΔ θα προτείνει για το αξιώμα του Προέδρου της Δημοκρατίας τον Ευάγγελο Βενιζέλο ή τον Κώστα Σημίτη.

Το σενάριο πυροδότησε η αναφορά του Αλέξη Τσίπρα στην ομιλία του κατά τη συζήτηση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση ότι η ΝΔ έχει συμφωνήσει με τη Φώφη Γεννηματά για κάποιο άλλο πρόσωπο «κάποιο στέλεχος νυν ή σε αποστρατεία του ΚΙΝΑΛ».

«Δεν υπάρχει περίπτωση» ήταν η απάντηση της κυρίας Σπυράκη σε σχετική ερώτηση που δέχθηκε κατά τη συνέντευξή της στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Από τη Νέα Δημοκρατία σε κάθε περίπτωση απαντούν στην ερώτηση αν θα στηρίξουν τον Προκόπη Παυλόπουλο «κάθε πράγμα στον καιρό του» υπενθυμίζοντας ότι στην ομιλία του την Τετάρτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε τον σεβασμό του για το πρόσωπο του σημερινού Προέδρου της Δημοκρατίας.

Το μείζον, σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση, είναι να εξαφανιστεί η αβεβαιότητα ότι μετά τις εκλογές που θα γίνουν φέτος, το 2020 θα ακολουθήσουν νέες εκλογές.

Τα σχόλια είναι κλειστά.