Ειδησεογραφικό site

ΣΠΟΡ – Παγκόσμιο κλειστού στίβου: Εκτός ημιτελικών η Πεσιρίδου στα 60μ με εμπόδια

74

Η νεαρή αθλήτρια έριξε το τελευταίο εμπόδιο και δεν μπόρεσε να τερματίσει στην προκριματική σειρά

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου σίγουρα δεν θα θυμάται και με τον καλύτερο τρόπο τη συμμετοχή της για πρώτη φορά σε παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου, η οποία ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε με απρόοπτα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ταξίδεψε την τελευταία στιγμή λόγω μιας βαριάς ίωσης που την ταλαιπώρησε απειλώντας ακόμη και τη συμμετοχή της, αλλά το κακό ολοκληρώθηκε στην πρώτη προκριματική σειρά των 60 μέτρων με εμπόδια στην οποία συμμετείχε.

Η Πεσιρίδου ξεκίνησε πολύ καλά, περνούσε με άνεση τα εμπόδια και ήταν μέσα στην πρώτη τετράδα, όμως στο τελευταίο εμπόδιο και στην προσπάθεια της να ανοίξει το ρυθμό, έβαλε άσχημα το πόδι της με αποτέλεσμα να έχει μια άσχημη πτώση στον διάδρομο.
«Κι όμως ένιωθα πολύ καλά! Εκείνη τη στιγμή πίστευα ότι μπορούσα να περάσω μία, δύο αθλήτριες και προσπάθησα να τα δώσω όλα, αλλά έγινε το κακό. Πρέπει να σήκωσα το πόδι και βρήκε το κάτω μέρος από το εμπόδιο…», είπε η Πεσιρίδου στη μεικτή ζώνη με τα σημάδια της πτώσης να είναι έντονα πάνω της.

«Η αλήθεια είναι ότι εν είχα ξαναπέσει άλλη φορά… Εντάξει εμπόδια είναι, θα πέσεις, θα χτυπήσεις, θα μάθεις… Δεν είναι θέμα γκαντεμιάς… Προφανώς εκείνη τη στιγμή τρελάθηκα κι ένιωσα ότι μπορούσα… Μέχρι εκεί που έφτασα θεωρώ ότι θα έκανα έναν ικανοποιητικό χρόνο, αλλά όπως λένε αν δεν… πέσεις, δε θα μάθεις», συμπλήρωσε κι αποχώρησε για το ιατρείο των αγώνων.

Δείτε εικόνες από την πτώση της Πεσιρίδου και τις πρώτες βοήθειες που της παρείχαν..

Τα σχόλια είναι κλειστά.