Ειδησεογραφικό site

Σπίτι με το MEGA: Πρωτιά για το αφιέρωμα στα αξέχαστα τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου

15

Μια βραδιά σαν παλιό σινεμά ήταν η χθεσινή στο «Σπίτι με το MEGA». Στην κορυφή της τηλεθέασης βρέθηκε το «Σπίτι με το MEGA». Πρωτιά κατέκτησε στο σύνολο του κοινού. Σε τέταρτο έφτασε το 17,3%.

Το νοσταλγικό αφιέρωμα στα αξέχαστα τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου σημείωσε πρωτιά, στη ζώνη μετάδοσής του, με ποσοστό 13,7% στο σύνολο του κοινού, και προπορεύτηκε του ανταγωνισμού. Σε τέταρτο, μάλιστα, το «Σπίτι με το MEGA» κατέγραψε ποσοστό 17,3%.

Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχτηκε τον Μάκη Δελαπόρτα σε μία βραδιά που ενθουσίασε το τηλεοπτικό κοινό με λάμψη, κέφι, νοσταλγία, αναμνήσεις και αγαπημένα τραγούδια τα οποία έχουν γράψει Ιστορία.

Εκλεκτοί καλεσμένοι ανέβηκαν στη σκηνή και μας μετέφεραν πίσω στον χρόνο για να θυμηθούμε την «χρυσή» εποχή του ελληνικού κινηματογράφου.

Η Λένα Αλκαίου, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, η Φωτεινή Δάρρα, ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Ελένη Καρακάση, η Κωνσταντίνα, ο Αντώνης Λουδάρος, η Ματθίλδη Μαγγίρα, ο Κώστας Μαρτάκης, η Ευαγγελία Μουμούρη, ο Μέμος Μπεγνής, ο Σταύρος Σαλαμπασόπουλος και η Τάνια Τρύπη ερμήνευσαν αγαπημένα τραγούδια που έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές

Τα σχόλια είναι κλειστά.