Ειδησεογραφικό site

«Σπίτι με το Mega»: Πρεμιέρα απόψε στις 9:30 με τον Γιάννη Πλούταρχο

53

Πρεμιέρα απόψε για τη μουσική εκπομπή «Σπίτι με το Mega», που μετατράπηκε στην αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια της Παρασκευής.

Η εκπομπή «Σπίτι με το Μega», που εμφανίστηκε μέσα στην καραντίνα, σε μια πραγματικά δύσκολη περίοδο και εν μέσω περιορισμών κυκλοφορίας, επιστρέφει απόψε στις οθόνες μας για να μας κρατήσει παρέα τις Παρασκευές. Διασκέδαση με ασφάλεια μέσα από τη συχνότητα του Mega και αυτή την περίοδο, με ξεχωριστούς καλεσμένους που θα μας κρατούν συντροφιά τα βράδια της Παρασκευής.

Ο Γιάννης Πλούταρχος, ο πιο ερωτικός τραγουδιστής, παρουσιάζει στις 23:10 με την ορχήστρα του στον επιβλητικό χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά μερικές από τις πιο σημαντικές στιγμές της προσωπικής του δισκογραφίας και μας ταξιδεύει μελωδικά. Μαζί του επί σκηνής ο Γιώργος Θεοφάνους

Μία βραδιά γεμάτη από μουσική, μελωδίες, και όμορφα συναισθήματα παρουσιάζουν το αποτέλεσμά της συνεργασίας τους, το ολοκαίνουργιο τραγούδι «Περνάς καλά» σε στίχους Θάνου Παπανικολάου, πριν την κυκλοφορία της κοινής τους δισκογραφικής δουλειάς.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο Γιάννης Πλούταρχος, τιμά τη μνήμη του Γιάννη Πουλόπουλου και παρουσιάζει ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στον αξέχαστο ερμηνευτή. Μαζί του η Πέννυ Μπαλτατζή.

Τα σχόλια είναι κλειστά.