Ειδησεογραφικό site

Σπίρτζης: «Ο Αλέξης Τσίπρας θα φορέσει γραβάτα, τον επόμενο Αύγουστο»

33

Η χώρα θα βγει από την κρίση και τα μνημόνια είπε νωρίτερα σήμερα από την Αμφιλοχία, ο Υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης εκτιμώντας μάλιστα ότι «ο Αλέξης Τσίπρας θα φορέσει γραβάτα, τον επόμενο Αύγουστο».

Βήμα-βήμα με σκληρή και συλλογική δουλειά η κυβέρνηση πετυχαίνει σε όλους τους τομείς είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός αναφερόμενος στην χθεσινή έξοδο της Ελλάδας στις αγορές.

«Είναι το στοίχημα της χώρας, να ξεπεράσει οριστικά την κρίση, να είναι μια κανονική ευρωπαϊκή δημοκρατία. Είναι δέσμευση της κυβέρνησης και του Αλέξη Τσίπρα να βγάλει τη χώρα από την κρίση που την έβαλαν άλλοι. Βήμα- βήμα, χωρίς πανηγυρισμούς, με πολύ συστηματική δουλειά, το επιτυγχάνουμε σε όλους τους τομείς, ξεπερνώντας και αγκυλώσεις και εμπόδια, με συλλογική δουλειά και προσπάθεια» είπε ο κ Σπίρτζης κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την παράδοση στην κυκλοφορία του τμήματος της Ιονίας Οδού, από τον ανισόπεδο κόμβο Αμφιλοχίας μέχρι την παράκαμψη Άρτας.

«Τα μηνύματα είναι προφανή. Αυτά στα οποία δεσμευόμαστε απέναντι στους δανειστές, αλλά κυρίως απέναντι στον ελληνικό λαό, τηρούνται, τον Αύγουστο του επόμενου χρόνου η χώρα θα είναι έξω από τα μνημόνια .Ο Αλέξης Τσίπρας θα φορέσει γραβάτα» είπε καταλήγωντας ο Χρήστος Σπίρτζης.

Τα σχόλια είναι κλειστά.