Ειδησεογραφικό site

Σόου Τσίπρα με μποναμά 710 εκατ. ευρώ: «Δίνουμε και φέτος»

3.034

Έκανε λόγο και για επιτυχίες της ΕΛΑΣ

Με επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη ξεκίνησε την τοποθέτησή του στη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας. «Βλέπω κ. Τσιάρα ότι κάθεστε στη θέση του αρχηγού σας. Ελπίζω να μην είναι και σήμερα σε κάποια γειτονιά του κέντρου και να έχουμε ευτράπελες στιγμές».

Εκανε λόγο για επιτυχίες της ΕΛΑΣ σημειώνοντας: «Είμαι βέβαιος ότι δεν θα δούμε στα δελτία αυτές τις θετικές ειδήσεις. Βλέπουμε άλλα, που για ψύλλου πήδημα γίνονται κεντρικά θέματα. Είδαμε όμως ότι υπάρχει άλλος σχεδιασμός για πεζές περιπολίες του αρχηγείου και συλλήψεις σε σούπερ μάρκετ και σε ΕΛΤΑ στα Βίλια. Και σήμερα η πιο σημαντική επιτυχία, η εξάρθρωση ενός δικτύου εγκληματικής οργάνωσης με 59 συλληφθέντες με χειροπέδες και του εγκεφάλου. Και έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί με τους εγκληματίες με τα λευκά κολάρα δεν ασχολείται κανείς. Αναφέρομαι στο δίκτυο ενεχυροδανειστηρίων Ριχάρδος που είχε ξεζουμίσει τα προηγούμενα χρόναι δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες που είδαν τα εισοδήματά τους να καταρρακώνονται και να είναι σε απελπισία και προσπάθησαν να βρουν δυνατότητα ενός πρόσκαιρου βοηθήματος ξεπουλώντας τα τιμαλφή τους σε τιμή ευκαιρίας».

Προανήγγειλέ επίσης ότι θα δοθούν 710 εκατ. ευρώ στους πολίτες ως κοινωνικό μέρισμα. Οπως είπε τα χρήματα θα μπορούν να δοθούν από τις 14 Δεκέμβρη.

Τα σχόλια είναι κλειστά.