Ειδησεογραφικό site

Sky Express: Πτήσεις ανθρωπιάς κι ελπίδας

41

Την ώρα της μεγάλης υγειονομικής και οικονομικής κρίσης υπάρχουν εταιρίες που όχι απλά δίνουν το καλό παράδειγμα, αλλά μοιράζουν φως, ανθρωπιά και ελπίδα με τις κινήσεις τους. Τέτοια είναι και η Sky Express, που με μια σημαντική προσπάθεια επιβραβεύει τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής στο μέτωπο του κορωνοϊού, όταν μάλιστα άλλες εταιρίες του χώρου μέχρι στιγμής δεν έχουν δείξει παρόμοια κοινωνικά αντανακλαστικά. Τι προσφέρει η Sky Express ;
Δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια σε όλο το προσωπικό των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), γιατρούς και νοσηλευτές, για οποιονδήποτε προορισμό επιλέξουν από τους 34 προορισμούς της σε όλη την Ελλάδα, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού.
Η αεροπορική εταιρεία σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι αυτές τις μέρες που, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των γιατρών και των επιστημόνων, μένουμε σπίτι μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, κάποιοι άνθρωποι εργάζονται ανελλιπώς και με αυτοθυσία στις μονάδες εντατικής θεραπείας των νοσοκομείων όλης της χώρας.
«Σε αυτούς τους ανθρώπους οφείλουμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ»», τονίζει η αεροπορική εταιρεία.
«Είναι μεγάλη μας χαρά και το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε απέναντι σε εκείνους που μάχονται για να σώσουν ανθρώπινες ζωές. #menoumespiti…. μέχρι να «πετάξουμε» όλοι μαζί, ξανά!», καταλήγει η ανακοίνωση της Sky Express.

Τα σχόλια είναι κλειστά.