Ειδησεογραφικό site

Σκουρλέτης: Υπάρχει η απαιτούμενη πλειοψηφία για να ολοκληρώσει η κυβέρνηση την θητεία της

140

«Ακόμα και μετά την αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση, υπάρχει η απαιτούμενη πλειοψηφία για να ολοκληρωθεί η θητεία της» σημείωσε απόψε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης αφήνοντας εμμέσως πλην σαφώς να εννοηθεί ότι θα δημιουργηθεί ένας νέος κυβερνητικός σχηματισμός.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1, ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε σε ερωτήσεις για πιθανή κυβέρνηση μειοψηφίας. Απέρριψε όσα ακούγονται περί κινδύνου ακυβερνησίας της χώρας και ταυτόχρονα κάλεσε τη Νέα Δημοκρατία εάν αμφισβητεί την ύπαρξη πλειοψηφίας να καταθέσει στη Βουλή πρόταση δυσπιστίας.

Απευθυνόμενος στον Πάνο Καμμένο παραδέχθηκε πάντως ότι με την στάση του δημιουργεί πρόβλημα και πρόσθεσε ότι όποιος επιχειρήσει αυτή τη στιγμή να ανακόψει την πορεία της κυβέρνησης αναλαμβάνει μια μεγάλη ευθύνη.

Παράλληλα, ο Πάνος Σκουρλέτης απέρριψε τους ισχυρισμούς του Πάνου Καμμένου ότι εάν τελικά αυτή η συμφωνία ψηφιστεί και από κάποιους από τους βουλευτές των ΑΝΕΛ, αυτό ισοδυναμεί με μια νέα αποστασία. «Αυτό το θεωρώ εντελώς λάθος. Είναι άστοχες οι δηλώσεις του. Οι συγκεκριμένοι βουλευτές ανήκουν στην κυβερνητική πλειοψηφία, στηρίζουν αυτή την κυβέρνηση» είπε μεταξύ άλλων ο Πάνος Σκουρλέτης.

Τα σχόλια είναι κλειστά.