Ειδησεογραφικό site

Σκληρό ροκ από Φώφη – Αντίπαλος του ΚΙΝΑΛ ο Μητσοτάκης επίθεση σε Τσίπρα

86

Την τακτική του «σκληρού ροκ» έχει αποφασίσει να κρατήσει το ΚΙΝΑΛ απέναντι στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ με γνώμονα την αυτόνομη πορεία του κόμματος, θα συνεχίσει να «χτυπά» και τον ΣΥΡΙΖΑ, ασκώντας δριμεία κριτική στα πεπραγμένα της περιόδου 2015 – 2019.
Το σύνθημα έδωσε η Φώφη Γεννηματά, μιλώντας στη Βουλή κατά τη διάρκεια της τριήμερης συζήτησης επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης και δίνοντας μια πρώτη γεύση για το πώς θα κινηθεί εφεξής.
H Φώφη Γεννηματά θεωρεί πως η γραμμή του ΚΙΝΑΛ πρέπει να είναι σκληρή και προς τις δύο πλευρές. Κατηγόρησε τον κόμμα του Αλέξη Τσίπρα για μία σειρά λανθασμένων πολιτικών επιλογών, τις οποίες -όπως είπε- συνεχίζουν τα κυβερνητικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.
Μια προσεκτικότερη ανάλυση των όσων υποστήριξε η Φώφη Γεννηματά, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι επιχειρεί να απευθυνθεί στο αντιδεξιό ακροατήριο, αλλά και να εμφανίσει το ΚΙΝΑΛ ως το μοναδικό κόμμα που εκπροσωπεί τη Σοσιαλδημοκρατία στην Ελλάδα, ώστε να απευθυνθεί εκ νέου στους προοδευτικούς ψηφοφόρους που ψήφισαν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.
Διαβάστε περισσότερα στο «ΚΑΡΦΙ» του Σαββατοκύριακου

Τα σχόλια είναι κλειστά.