Ειδησεογραφικό site

«Συγγνώμη λάθος» λένε τώρα για την «τοποθέτηση» Κλυνν στο ΔΣ της ΕΡΤ

57

Σε ένα απίστευτο αλαλούμ εξελίχθηκε η διαρροή της είδησης για την τοποθέτηση του Χάρρυ Κλυνν στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ που ξεκίνησε από την φιλοκυβερνητική εφημερίδα Αυγή.

Αφού η είδηση μεταδόθηκε και από την Εφημερίδα των Συντακτών στη συνέχεια ξεκίνησε να κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Στη συνέχεια, όμως, η είδηση διαψεύστηκε από πηγή του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής το οποίο αρχικά παρουσίασε την εκδοχή ότι επρόκειτο για ένα λάθος ζητώντας συγγνώμη για το μπέρδεμα. Υποστήριζε, μάλιστα, ότι η αναζήτηση για τον εντόπισμο όλων των μελών του ΔΣ της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης συνεχιζόταν ξεκαθαρίζοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν θα είναι ο Χάρυ Κλύνν.

Ωστόσο λίγη ώρα αργότερα η ίδια πηγή παρουσίαζε μια διαφορετική εκδοχή του τι συνέβη με τον ηθοποιό είτε γιατί υπήρξαν αντιδράσεις είτε ως πρόσχημα και προκειμένου να μην φανεί ως γκάφα της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και κατ’ επέκταση του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής.

Σύμφωνα, λοιπόν με την τελευταία εκδοχή που διακινήθηκε όντως υπήρξε πρόταση προς τον ηθοποιό για να είναι ένα από τα μέλη του ΔΣ της ΕΡΤ αλλά ο Χάρρυ Κλυνν ενημέρωσε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στην πρόσκληση αυτή γιατί, όπως τους είπε, είναι κάτοικος Θεσσαλονίκης και η απόσταση είναι ανυπέρβλητο πρόβλημα.

Υπενθυμίζεται ότι στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΤ τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου έχει ήδη αναλάβει ο Βασίλης Κωστόπουλος ενώ αναπληρωτής του αναμένεται να τοποθετηθεί ο Γιώργος Θαλασσινός. Τα άλλα μέλη του ΔΣ είναι ο Μιχάλης Γρηγορίου, ο Διονύσης Τσακνής και δύο εκπρόσωποι των εργαζομένων.

Τα σχόλια είναι κλειστά.