Ειδησεογραφικό site

Συγκλονίζει η περιγραφή του ιατροδικαστή για την τραγωδία με την Porshe

394

Όπως λέει ο κ. Γιώργος Ντιλέρνια, ο θάνατος των τεσσάρων ήταν ακαριαίος – Οι θερμοκρασίες, μάλιστα, που αναπτύχθηκαν στα οχήματα μετά την έκρηξη, ήταν τόσο μεγάλες, που η απανθράκωση ενδεχομένως να κάλυψε αρκετές άλλες κακώσεις

Την σφοδρότητα του τροχαίου δυστυχήματος στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, στο οποίο βρήκαν τραγικό και ακαριαίο θάνατο τρεις συνάνθρωποί μας και ένα μικρό παιδί, αναδεικνύουν οι περιγραφές του ιατροδικαστή, Γιώργου Ντιλέρνια.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star, ο ιατροδικαστής που διενήργησε τη νεκροψία και στα τέσσερα θύματα του μοιραίου τροχαίου της Θήβας -της 33χρονης Αποστολίας, του 3χρονου γιου της Παύλου, του 23χρονου Γιώργου Βακάκη και του φίλου του, Ανδρέα Γεωργακόπουλου- περιέγραψε την κατάσταση, στην οποία βρέθηκαν οι σοροί.

Όπως είπε ο ιατροδικαστής, οι σοροί έφεραν κακώσεις που προέκυψαν από την σφοδρή σύγκρουση των οχημάτων και που μαρτυρούσαν ότι ο θάνατος ήταν ακαριαίος. Οι θερμοκρασίες, μάλιστα, που αναπτύχθηκαν στα οχήματα μετά την έκρηξη, ήταν τόσο μεγάλες, που η απανθράκωση ενδεχομένως να κάλυψε αρκετές άλλες κακώσεις.

Ειδικότερα, η 33χρονη μητέρα είχε κατάγματα στον αυχένα, ενώ το τρίχρονο αγοράκι της είχε κρανιοεγκεφαλικές βαριές κακώσεις, όπως και ο οδηγός της μοιραίας Porsche, Γιώργος Βακάκης. «Φανταστείτε πώς είναι ένας διακόπτης ηλεκτρικού ρεύματος. Τον κλείνεις κι αυτό είναι» είπε χαρακτηριστικά ο ιατροδικαστής, αναφερόμενος στον ακαριαίο θάνατο των τεσσάρων.

Ο ίδιος τόνισε ότι καμία από τις τέσσερις σορούς δεν αναγνωριζόταν μετά το φρικτό τροχαίο. «Σκεφτείτε ότι για τους δύο επιβάτες της Porsche χρειαστήκαμε τεστ DNA» προσέθεσε ο ιατροδικαστής.

Ο κ. Ντιλέρνια μίλησε και στο κανάλι «Ε», όπου χαρακτηριστικά αναρωτήθηκε τι θα συνέβαινε, αν η Porsche έπεφτε με τέτοια ταχύτητα σε βενζινάδικο και όχι σε πάρκινγκ.

«Ήταν σοκαριστικό το βίντεο του πώς έγινε όλο. Φανταστείτε αν αυτό το αμάξι έμπαινε σε βενζινάδικο, σε μία αντλία βενζίνης τι μπορούσε να γίνει και αν εκεί υπήρχαν και άλλα σταθμευμένα αυτοκίνητα με οικογένειες» είπε χαρακτηριστικά…

Τα σχόλια είναι κλειστά.