Ειδησεογραφικό site

Συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Σύνταγμα και πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία

31

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα η συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Σύνταγμα με κεντρικό ομιλητή τον γγ του κόμματος Δημήτρη Κουτσούμπα ο οποίος θα ανακοινώσει τις θέσεις του Κόμματος σχετικά με τις εξελίξεις στα Βαλκάνια, τη Μ. Ανατολή, την Αν. Μεσόγειο, τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και το Κυπριακό.

Στο τέλος της ομιλίας θα πραγματοποιηθεί πορεία στην Αμερικανική Πρεσβεία.

Αυτήν την ώρα η Τροχαία Αθηνών πραγματοποιεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα ενώ θα διακοπεί και η κυκλοφορία των οχημάτων στην Βασιλισσης Σοφίας όταν ξεκινήσει η πορεία για την Αμερικανική Πρεσβεία.
Στο κάλεσμα του προς τον ελληνικό λαό ο κ. Κούτσούμπας τόνισε πως: «Στη συγκέντρωση και πορεία του ΚΚΕ έχουν τη δική τους θέση όλοι οι άνθρωποι καλής θέλησης. Όλοι αυτοί που άσχετα από επιμέρους διαφορετικές προσεγγίσεις, συμφωνούν με το ΚΚΕ στα παραπάνω. Όλοι όσοι δεν έχουν τυφλωθεί από το πρόσφατο κλίμα της πατριδοκαπηλίας, αλλά και του κοσμοπολιτισμού. Όσοι και όσες θέλουν να αποτινάξουν το φόβο του σημερινού αρνητικού διεθνώς συσχετισμού δύναμης, μιας και καταλαβαίνουν πως η πραγματική τελικά «υπερδύναμη» είναι η πάλη και η αποφασιστικότητα των λαών.

Απευθυνόμαστε σε αυτούς, που ανησυχούν για τις εξελίξεις, για την πατρίδα μας, αλλά δεν σκύβουν το κεφάλι στη μοιρολατρία, μιας και συνειδητοποιούν πως μπορούμε οι λαοί να βαδίσουμε το δικό μας μοναδικά ελπιδοφόρο δρόμο: Του κοινού αγώνα ενάντια στους ΝΑΤΟϊκούς σχεδιασμούς στα Βαλκάνια και στην ευρύτερη περιοχή, για να ανατρέψουμε το βάρβαρο καπιταλιστικό σύστημα που γεννά ανεργία, φτώχεια και πολέμους».

Τα σχόλια είναι κλειστά.