Ειδησεογραφικό site

Σφοδρή κριτική ΝΔ στον Τσίπρα μετά την ομιλία του: Πρωθυπουργός λάσπης και συκοφαντίας

34

Σφοδρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα τον οποίο χαρακτηρίζει «πρωθυπουργό της λάσπης και της συκοφαντίας» ασκεί η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της για την ομιλία του πρωθυπουργού στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη σημειώνει ότι «προσπαθεί να υποδυθεί και πάλι «τον Ρομπέν των φτωχών» την ώρα που ο Πάνος Καμμένος πρωταγωνιστεί σε σκάνδαλο με μεσάζοντα-μαϊμού για την πώληση εξοπλισμού στη Σαουδική Αραβία, όταν μέτοχος στην «Αυγή» είναι offshore και όταν ο Νίκος Παππάς συνεργάζεται με ειδικούς επί των offshore.

«Και μιας και μιλάμε για κεφάλαια στο εξωτερικό μπορεί να απαντήσει ο κ. Τσίπρας για ποιο λόγο κορυφαίοι Υπουργοί του εξακολουθούν να έχουν τα λεφτά τους εκτός Ελλάδος με συμμετοχές στην Blackrock, την JP Morgan και άλλους χρηματοοικονομικούς κολοσσούς;» ερωτά η Μαρία Σπυράκη.

Η δήλωση της κυρίας Σπυράκη έχει ως εξής:

«Ο πρωθυπουργός των φόρων Αλέξης Τσίπρας γίνεται και πρωθυπουργός της λάσπης και της συκοφαντίας.

Ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να υποδυθεί και πάλι τον “Ρομπέν των φτωχών”.

– Όταν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος πρωταγωνιστεί  σε σκάνδαλο με μεσάζοντα “μαϊμού” για την πώληση εξοπλισμού στη Σαουδική Αραβία.

– Όταν μέτοχος στην “Αυγή” είναι off shore εταιρεία.

– Όταν κορυφαίος Υπουργός του ο κ. Νίκος Παππάς συνεργάζεται με ειδικούς στις off shore όπως ο κ. Αρτέμης Αρτεμίου.

Ο κ. Τσίπρας προκαλεί ξανά τη νοημοσύνη των πολιτών με τις νέες υποσχέσεις του για πάταξη της φοροδιαφυγής όταν οι Υπουργοί του ομολογούν ότι η Κυβέρνηση διέλυσε συνειδητά τη μεσαία τάξη και έκανε τους φτωχούς φτωχότερους.

Και μιας και μιλάμε για κεφάλαια στο εξωτερικό μπορεί να απαντήσει ο κ. Τσίπρας για ποιο λόγο κορυφαίοι Υπουργοί του εξακολουθούν να έχουν τα λεφτά τους εκτός Ελλάδος με συμμετοχές στην Blackrock, την JP Morgan και άλλους χρηματοοικονομικούς κολοσσούς;

Για όλα αυτά τι έχει να απαντήσει ο κ. Τσίπρας;».

Τα σχόλια είναι κλειστά.