Ειδησεογραφικό site

«Σφαγή» στον ΣΥΡΙΖΑ: Στις 8 Ιουλίου Ξηλώνουν τον Τσίπρα

318

Το «ρέκβιεμ» του Αλέξη Τσίπρα έχει αρχίσει και θα ολοκληρωθεί το βράδυ της 7ης Ιουλίου, όπου θα γίνει και η «αποκαθήλωση» του, από Πρωθυπουργός. Ωστόσο, ο δικός του πολιτικός «Γολγοθάς» θα ξεκινήσει από την επομένη των εκλογών, καθώς στη «γωνία» τον περιμένουν οι εσωκομματικοί αντίπαλοί του για το ξεκαθάρισμα των λογαριασμών και τα περαιτέρω…
Ο Πρωθυπουργός, έχοντας αδειάσει από «όπλα», φαεινές ιδέες, από παροχές και fake news περιμένει ένα …θαύμα για να διασωθεί πολιτικά.
Την ίδια στιγμή το σενάριο της Αγρανάπαυσης επανέρχεται δυναμικά στο στενό περιβάλλον του Αλέξη Τσίπρα που προεξοφλεί εκλογική συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της Κυριακής.
Με τον ίδιο να νιώθει απογοητευμένος, κουρασμένος και εκτεθειμένος απέναντι στον κόσμο της Αριστεράς, τον οποίο εξαπάτησε, δεν αποκλείεται να ενεργοποιήσει το σχέδιο αγρανάπαυσης, που προβλέπει την ανάληψη της ευθύνης για το εκλογικό αποτέλεσμα και την παραίτησή του από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.
Βέβαια, πρόκειται για μία κίνηση τακτικής με την οποία επιδιώκει να επιστρέψει μετά από λίγους μήνες είτε ως σωτήρας του ΣΥΡΙΖΑ είτε ως αρχηγός κάποιου νέου κόμματος, νομίζοντας ότι θα μπορέσει να εξαπατήσει και πάλι τον κόσμο.
Το σχέδιο της αγρανάπαυσης, το οποίο έβαλε στο τραπέζι ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας, χαρακτηρίζεται καταστροφικό από το στενό περιβάλλον του. Η σκληρή ομάδα των λεγόμενων προεδρικών (Τζανακόπουλος, Αχτσιόγλου, Καλογήρου, Χαρίτσης) είναι κάθετα αντίθετοι γιατί, όπως υποστηρίζουν, μετά από την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.
Διαβάστε περισσότερα στο «ΚΑΡΦΙ» που κυκλοφορεί εκτάκτως την Παρασκευή

Τα σχόλια είναι κλειστά.