Ειδησεογραφικό site

Σεξ πάρτι και όργια – Η νέα παγκόσμια μόδα

196

Τα μεσάνυχτα το κουδούνι χτυπάει και όλοι ξεγυμνώνονται. Λίγη ώρα μετά την αρχική αμηχανία το διαμέρισμα μεταμορφώνεται σε ένα χώρο οργίων.

Αυτό που ζουν οι επισκέπτες σε πολυτελές διαμέρισμα του Mayfair στο δυτικό Λονδίνο θα μπορούσε να είναι η συνέχεια της ταινίας «Μάτια ερμητικά κλειστά». Καλοντυμένοι άνθρωποι κουτσομπολεύουν και χαλαρώνουν στον καναπέ πίνοντας σαμπάνια. Τα μεσάνυχτα το κουδούνι χτυπάει και όλοι ξεγυμνώνονται. Λίγη ώρα μετά την αρχική αμηχανία το διαμέρισμα μεταμορφώνεται σε ένα χώρο οργίων.

Το «Heaven Circle», πιθανόν το μεγαλύτερο κλαμπ για σεξουαλικά πάρτι ξεκίνησε να λειτουργεί το 2012 από τον Chris Reynolds Gordon και λίγους φίλους. Τέσσερα χρόνια αργότερα έχει περισσότερα από 20.000 μέλη και πάρτι οργίων γίνονται σε Λονδίνο, Παρίσι, Νέα Υόρκη, Λας Βέγκας, Λος Άντζελες, Ίμπιζα, Βερολίνο, Άμστερνταμ και Βιέννη. Το αξιοσημείωτο είναι πως πάντα ξεπουλάνε.

Τα μέρη που επιλέγονται για αυτά τα πάρτι είναι χλιδάτα και πολυτελή. Ενα από τα πιο πρόσφατα πάρτι έγινε σε μια πολυτελή κατοικία 30 εκατ. λιρών στο Marylebone στο Λονδίνο. Στην ερώτηση πώς ο Gordon βρίσκει αυτές τις εγκαταστάσεις ο ίδιος απαντά: «Ζω σε τέτοια σπίτια» πράγμα που σημαίνει ότι η επιχείρηση είναι εξαιρετικά κερδοφόρα και η όρεξη του κόσμου για σεξ τεράστια.

«Αν θες να κάνεις σεξ με έναν που σου είναι παντελώς άγνωστος θες να είναι και ελκυστικός. Το «Heaven Circle», ιεραρχεί τους πελάτες του και κάνει έξτρα πάρτι για όλες τις κατηγορίες. Οι συμμετέχοντες στα πάρτι είναι ζευγάρια που ανταλλάζουν συντρόφους αλλά και ελεύθεροι άνδρες και γυναίκες» λέει ο Gordon και συνεχίζει:

«Επειδή όμως όλο αυτό μπορεί να τρομάξει κάποιους προτιμούμε τα πάρτι να μην γίνονται σε κλαμπ. Θέλουμε το περιβάλλον να είναι οικείο. Πηγαίνω στα καλύτερα κλαμπ του Λονδίνου και διαπιστώνω ότι το κλίμα για κάτι τέτοιο είναι εχθρικό. Δεν μπορείς να πας σε ένα κλαμπ και να θες να κάνεις σεξ με τη γυναίκα του άλλου. Σε ένα νορμάλ κλαμπ οι άνθρωποι είναι λίγο εχθρικοί σε κάτι τέτοιο».

Ο Gordon καταλήγοντας λέει: «Πιστεύω ότι σε 20 χρόνια τέτοια πάρτι θα είναι κάτι το φυσιολογικό. Αισθάνομαι τυχερός που πρώτος είχα την ιδέα για κάτι τέτοιο».

Τα σχόλια είναι κλειστά.