Ειδησεογραφικό site

Σεμινάριο για τις μαθησιακές δυσκολίες στο Δήμο Αγίας Παρασκευής

2.972

Της Έλλης Ιωακείμογλου

Μία πρωτοβουλία που ενδιαφέρει τους γονείς αλλά και την κοινότητα των εκπαιδευτικών αναλαμβάνει ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, διοργανώνοντας σεμινάριο με θέμα: : «Μαθησιακές δυσκολίες: προκλήσεις για γονείς και εκπαιδευτικούς».

Η πρωτοβουλία ανήκει στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας σε συνεργασία με το Τμήμα Παιδείας του Δήμου και το Διαδημοτικό Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων των Δήμων Παπάγου – Χολαργού και Αγ. Παρασκευής «Αργώ .

Πρόκειται για μία Ακαδημία για Γονείς και Εκπαιδευτικούς των Σχολικών Μονάδων του Δήμου στο πλαίσιο της οποίας θα υλοποιηθούν τρεις δίωρες Συναντήσεις Συνομιλιών, με ελεύθερη είσοδο.

Το πρώτο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου , 18:00-20:00, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγ. Παρασκευής, (Αγ.Ιωάννου 27) με θέμα: «Μαθησιακές δυσκολίες: ορισμοί και βασικές έννοιες».

Το δεύτερο θα υλοποιηθεί την Τετάρτη 13 Μαρτίου, 18:00-20:00, στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αγ. Παρασκευής, (Μπουμπουλίνας 8) με θέμα : «Παιδί και Μαθησιακές δυσκολίες» και το τρίτο την Τετάρτη 27 Μαρτίου, 18:00-20:00, στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αγ. Παρασκευής, (Χίου και Τσιμισκή) με θέμα «Οικογένεια και Μαθησιακές δυσκολίες».

Εισηγήτρια και Συντονίστρια των Συναντήσεων Συνομιλιών θα είναι η κ. Γεωργία Παύλου, Ψυχολόγος από το Τμήμα Παιδείας του Δήμου Αγ. Παρασκευής που υλοποιεί τη δράση.

Οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να επικοινωνούν με την Υπεύθυνη Αγωγής Υγείας στο τηλ. 6976606060 και στο email [email protected]

Τα σχόλια είναι κλειστά.