Ειδησεογραφικό site

SAVE THE DAY: Η εκδήλωση που στηρίζει παιδιά με καρκίνο

3.456

Την Κυριακή 17 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση SAVE THE DAY στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Γαλατσίου, με σκοπό να στηρίξει παιδιά με καρκίνο.

Αν και η εκδήλωση αρχικά προοριζόταν για τον 6χρονο Χριστόφορο που έδινε μάχη με μιας σπάνιας μορφής καρκίνου του εγκεφάλου, τελικά ο μικρός Χριστόφορος «έφυγε» και η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί προς τιμήν του με σκοπό να προσφέρει οικονομική στήριξη σε άλλα παιδιά που δίνουν τη δική τους μάχη.

 

Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΕΦΥΓΕ, Η ΕΛΠΙΔΑ ΟΜΩΣ ΖΕΙ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΧΗ.

Η εκδήλωση SAVE THE DAY θα γίνει!!
Η ψυχούλα έδωσε σκληρή μάχη… δεν θα πω ότι δεν τα κατάφερε, γιατί αυτό που κατάφερε είναι να μας ενώσει! Να μας κάνει να θέλουμε να προσφέρουμε.
Βγήκε νικητής λοιπόν, γιατί μας δίδαξε μέσα από τη μάχη αυτή, πως να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. Πως να αγαπάμε και να ενωνόμαστε απέναντι στην ανάγκη. Πως να προσφέρουμε με αγάπη εκεί που μας χρειάζονται!
ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΨΥΧΟΥΛΑ, καλό παράδεισο Χριστόφορέ μου. Σε αγαπάμε. Θα σε σκεφτόμαστε. Θα τιμήσουμε τη μάχη σου, θα συνεχίσουμε την προσφορά μας όπου υπάρχει ανάγκη. Σε ευχαριστούμε για το μάθημα ζωής που μας έδωσες.
Η εκδήλωση που είχε σκοπό να σου προφέρει, ΘΑ ΓΙΝΕΙ. Θα γίνει για να προσφέρουμε σε άλλα παιδάκια που είναι στην θέση αυτή. Θα μπει ένα άλλο ίδρυμα, που μέσα από εκεί, μέσα από την οικονομική μας στήριξη που θα μαζευτεί από την εκδήλωση, θα βοηθήσουμε παιδάκια να δώσουν τη μάχη τους.
Η εκδήλωση Save The Day, θα γίνει ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ!!!
ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019
ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
ΑΠΟ 11:00 ΕΩΣ 23:00
Θέλω ένα δυνατό ΠΑΡΟΝ, να ενώσουμε ΟΛΟΙ τις φωνές μας, και να γίνουμε πράξη απέναντι στον ανθρώπινο πόνο. Να γίνουμε έμπρακτα ένα χάδι, μια ελπίδα, να γίνουμε ΖΩΗ!!
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!
…Κώστα, Αναστασία… σας σκεφτόμαστε και σας αγαπάμε! Θα είμαστε δίπλα σας με όποιο τρόπο μπορούμε και μας χρειάζεστε.

Τα σχόλια είναι κλειστά.