Ειδησεογραφικό site

Ριφιφί σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στο κέντρο της Αθήνας

118

Ληστεία με την μέθοδο του ριφιφί σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποίησαν δυο άτομα στις 03:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Οι δράστες, είχαν σχεδιάσει και υλοποίησαν στην εντέλεια το σχέδιο τους και αφού αρχικά εισέβαλαν στο κτίριο που στεγάζεται το εργατικό κέντρο της Αθήνας, στην συνέχεια άνοιξαν τρύπα στον τοίχο και εισήλθαν στο κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στην οδό Μάρνη. Η δράση των ληστών έχει καταγραφεί από κλειστό κύκλωμα και ήδη εξετάζεται από την ασφάλεια. Σύμφωνα με πληροφορίες κανείς δεν άκουσε τον παραμικρό θόρυβο από το σημείο.

Οι ληστές έγιναν αντιληπτοί καθώς χτύπησε ο συναγερμός αλλά πρόλαβαν να φύγουν από τον χώρο πριν φτάσουν οι αστυνομικοί. Οι δράστες αφαίρεσαν μεγάλο χρηματικό ποσό που υπήρχε στο ταμείο καθώς και πλήθος κινητών τηλεφώνων.

Οι άντρες της Αστυνομίας που έφτασαν στο σημείο συνέλεξαν αποτυπώματα από τους τοίχους και τα σημεία που κινήθηκαν οι δράστες ενώ εξετάζουν το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας σε μια προσπάθεια να διαπιστώσουν αν οι δράστες είναι σεσημασμένοι.

Τα σχόλια είναι κλειστά.