Ειδησεογραφικό site

Ρεζίλι και στην Πορτογαλία…«Κάποιος άρπαξε τον βοηθό από τα γεννητικά όργανα »

52

Με τους συμπατριώτες του μοιράστηκε τα όσα έζησε στο ΑΕΚ-Άρης, ο Πορτογάλος διαιτητής της αναμέτρησης.

Με δηλώσεις που έκανε, ο Σοάρες Ντίας, αναφέρθηκε στον επεισοδιακό ημιτελικό του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στους δύο «κιτρινόμαυρους» και στο συμβάν με τον βοηθό του στα αποδυτήρια.

«Ήρθε κάποιος από τη μία ομάδα δίπλα στον έναν βοηθό μου και τον άρπαξε τα γεννητικά του όργανα, ήταν κάτι ντροπιαστικό! Δεν έχω ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο! Ήταν μία ασυνήθιστη επίθεση. Δεν μπορούσα να το πιστέψω», επεσήμανε.

Δίχως να κατονομάσει ποιος το έκανε, αλλά υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των ημερών ήταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος έχει τιμωρηθεί με ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για οκτώ μήνες, ενώ η ΑΕΚ θα πληρώσει και επιπλέον 20.000 ευρώ ως συνυπεύθυνη.

Επιπλέον, ο Σοάρες Ντίας, ο οποίος σήκωσε συζήτηση με τις αποφάσεις του στο ματς του ΟΑΚΑ, έκανε την αυτοκριτική για την πορεία του στον χώρο της διαιτησίας.

«Εγώ ο ίδιος είμαι ανίκανος μερικές φορές. Δεν μου αρέσει να είμαι ανίκανος. Θα ήθελα να είμαι επιτυχής, πιο αποτελεσματικός σε μερικές αποφάσεις μου. Όπως είναι, για παράδειγμα, ο ίδιος ο παίκτης, ο οποίος όταν έχει έναν ανοιχτό στόχο δεν θέλει να αποτύχει. Αλλά η αλήθεια είναι ότι μερικές φορές κι αυτός αποτυγχάνει». Κατόπιν, είπε για τη σχέση του με τον διαιτητή VAR, τονίζοντας πως «δεν πρέπει να παρεμβαίνει. Οι αποφάσεις είναι για τον διαιτητή στο γήπεδο, να πάρει την απόφασή του και να είναι αυτόνομος. Στην αρχή με το VAR υπήρχε μία φάση προσαρμογής. Τώρα είμαι εγώ αυτός που θα πω «δείτε αν η φάση είναι εντάξει, οπότε δεν θα υπάρχει θόρυβος αύριο», τόνισε ο Πορτογάλος

Τα σχόλια είναι κλειστά.