Ειδησεογραφικό site

Ραγκούσης το 2017: «Ανήθικοι και κατάπτυστοι όσοι πήγαν από το ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ»

137

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη τον Σεπτέμβριο του 2017, την οποία εντόπισε χρήστης στου Twitter, ο Γιάννης Ραγκούσης καταφέρεται με μένος εναντίον των συντρόφων του που άλλαξαν στρατόπεδο. Τους αποκαλεί «μόνιμο παραδειγμα πολιτικής ανηθικότητας» και, όπως αναφέρει, κατέληξαν να κάνουν μια «ευτελή επιλογή» μεταπηδώντας στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Και εγώ διαφώνησα με το ΠΑΣΟΚ αλλά πήγα σπίτι μου, δεν σαλιάριζα από κόμμα σε κόμμα για να παίρνω 7.000 ευρώ ή να πάρω μία κρατική θέση. Έφυγα, αλλά δεν πήγα στο ΣΥΡΙΖΑ! Δυστυχώς όμως, υπάρχουν και αυτοί. Αποτελούν για τον ελληνικό λαό ένα μόνιμο παράδειγμα προς αποφυγή. Είναι αυτοί που έβαλαν το οικονομικό, το φτηνό, το ευτελές − αν και 7.000 δεν είναι ευτελές ποσό, πάνω από αξίες. Δυστυχώς αυτό το έκαναν πρώην βουλευτές και υπουργοί, κάποιοι έγιναν μέχρι και αντιμνημονιακοί μόνο για να κάνουν τους καλούς στον Τσίπρα.

Αυτό είναι απόδειξη του πόσο θλιβερή είναι η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι δυνατόν να ταιριάζει στην πολιτική μιας αριστερής ομάδας η εξαγορά με 7.000 ευρώ ευτελισμένων πολιτικών που πηγαίνουν απο κόμμα σε κόμμα; Αυτούς πήγε να εξαγοράσει! Γιατί δεν πήρε παιδιά που προέρχονται από την αριστερά; Δεν κρίνονται μόνο αυτοί που έφυγαν, αλλά και ο Τσίπρας που τους πήρε. Είναι μια πολιτική ομάδα που δεν έχει αρχές και αξίες. Αν ο Τσίπρας είχε αρχές και αξίες, δεν θα έκανε εταίρο και συνεταίρο τον ακροδεξιό Καμμένο.

Θα έρθει μια μέρα που ο Τσίπρας θα ξυπνήσει και δεν θα μπορεί να αντέξει τα αποτελέσματα της αθλιότητας με την οποία πολιτεύτηκε όλα αυτά τα χρόνια. Όπου και να τον πιάσεις, δεν μπορείς να τον δικαιολογήσεις. Καλός ο καιροσκοπισμός, καλός ο τυχοδιωκτισμός, καλή η ιδιοτελής προσέγγιση της πολιτικής, αλλά τα αποτελέσματα έρχονται στο τέλος. Και το τέλος θα είναι κακό»

Τα σχόλια είναι κλειστά.