Ειδησεογραφικό site

Quelle décadence! Ζευγάρι Γάλλων ξέχασε το παιδί του σε εστιατόριο και το έμαθε από το ραδιόφωνο!

27

 

Τουλάχιστον αφηρημένοι θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν οι δύο Γάλλοι που στο ταξίδι τους για διακοπές στην Κυανή Ακτή ξέχασαν την 3χρονη κόρη τους σε εστιατόριο!

Σύμφωνα με την αστυνομία οι δύο γονείς από τη στιγμή που «παράτησαν» την κόρη τους διένυσαν συνολικά 150 χιλιόμετρα μέχρι να συνειδητοποιήσουν ότι το ένα από τα τρία παιδιά τους δεν ήταν μαζί τους στο αυτοκίνητο.

Όπως, μάλιστα, έγινε γνωστό, οι γονείς κατάλαβαν την απουσία της μικρής αφού άκουσαν τη σχετική είδηση στο… ραδιόφωνο!

Για καλή τύχη της 3χρονης άλλοι ταξιδιώτες στο χώρο στάθμευσης κοντά στο Λοριόλ της νότιας Γαλλίας την είχαν εντοπίσει και είχαν ειδοποιήσει τις αρχές οι οποίες με τη σειρά τους εξέδωσαν τη σχετική ανακοίνωση στα μέσα ενημέρωσης.

Το μόνο που μπορούσε να πει το κοριτσάκι ήταν ότι είχε έναν αδερφό και μια αδερφή και ότι «πήγαινε στη θάλασσα», καθώς και ότι είδε «το αυτοκίνητο του μπαμπά να φεύγει», είπε η αστυνομία στο Γαλλικό Πρακτορείο. Το σήμα μεταδόθηκε από το ραδιόφωνο 45 λεπτά αφού είχε αποχωρήσει η οικογένεια με το αυτοκίνητο, οπότε οι γονείς ειδοποίησαν την αστυνομία και επέστρεψαν για να παραλάβουν το παιδί.

«Η οικογένεια είχε περάσει την Αιξ-αν-Προβάνς (150 χμ από το χώρο εστίασης) και πηγαίναν προς το Σεν Ραφαέλ, και κανείς τους δεν είχε προσέξει ότι η μικρή έλειπε», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας, προσθέτοντας, «θα ακούσουμε τί έχουν να πουν και θα μιλήσουμε στον εισαγγελέα στην Βαλόνς για να δούμε αν χρειάζεται να προχωρήσουμε περαιτέρω».

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.