Ειδησεογραφικό site

«Πυρά» Παναγιώταρου για gay pride: Το κόκκινο φανάρι και η κάνναβη

2.471

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ήλιας Παναγιώταρος, σχολίασε την απόφαση του προέδρου της Βουλής να φωταγωγηθεί το κοινοβούλιο στα χρώματα  του gay pride που θα γίνει το Σάββατο στο Σύνταγμα.

Ο Χρυσαυγίτης  Παναγιώταρος επιτέθηκε στον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση λέγοντας πως για να ολοκληρώσει την διακόσμηση της Βουλής θα πρέπει να βάλει και ένα κόκκινο φανάρι απέξω για να δείχνει το τι συμβαίνει μέσα.

Την ώρα που ο Παναγιώταρος ξεσπούσε από το βήμα της Βουλής προεδρεύων ήταν ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και αντιπρόεδρος Δημήτρης Καμμένος ο οποίος και αυτός έχει αντιδράσει στην φωταγώγηση  του κοινοβουλίου στα χρώματα του gay pride.

Μάλιστα ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε προσβολή τη συγκεκριμένη ενέργεια. «Να μην προσβάλλουμε τον Ναό της Δημοκρατίας και το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου. Χύθηκε πολύ αίμα για όλους εμάς εδώ σήμερα και για την Δημοκρατία. Την επόμενη θα φωταγωγηθούμε στα χρώματα της κάνναβης;».

Έτσι λοιπόν η αρχική του αντίδραση ήταν χλιαρή και είπε απλά «να αποφεύγονται τέτοιες εκφράσεις». Λίγη ώρα αργότερα ο κ.Καμμένος  ζήτησε η φράση του Παναγιώταρου να διαγραφεί από τα πρακτικά.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.