Ειδησεογραφικό site

Πτώση τριών τουριστικών αερόστατων στην Καππαδοκία -49 τραυματίες

34

Θρίλερ στην Καππαδοκία, όταν κατά τη διάρκεια πτήσης έπεσαν τρία αερόστατα με τουρίστες.

Στην περιοχή επικρατούσαν θυελλώδεις καιρικές συνθήκες, με αποτέλεσμα τα αερόστατα να κάνουν ανώμαλη προσγείωση στην περιοχή Νεφσεχίρ. Εχουν σταλεί ασθενοφόρα και ομάδες γιατρών στην περιοχή για να περιθάλψουν τους δεκάδες τραυματίες, που προέρχονται, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τόσο από την Ασία όσο και από την Ευρώπη.

Από τους 49 τραυματίες, οι 9 είναι σοβαρά. Στους υπόλοιπους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησαν από το νοσοκομείο.

Παγκόσμιος προορισμός για αερόστατο η Καππαδοκία

Η Καππαδοκία αποτελεί κλασικό προορισμό για όσους θέλουν να απολαύσουν μία βόλτα με αερόστατα, καθώς μόνο αυτά δίνουν τη δυνατότητα στους τουρίστες να έχουν μία καλύτερη εικόνα του εξωπραγματικού και υπέροχου τοπίου της περιοχής.

Στην περιοχή συνήθως επικρατούν καλές συνθήκες που επιτρέπουν ομαλές πτήσεις με αερόστατα. Ετσι οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δουν σε όλο του το μεγαλείο το σουρεαλιστικό τοπίο της Καππαδοκίας, να πετάξουν πάνω από τα σπίτια που έχουν λαξευτεί στους βράχους, να θαυμάσουν τους μοναδικούς βραχώδεις σχηματισμούς, τις χαράδρες και τις εντυπωσιακές κοιλάδες.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.