Ειδησεογραφικό site

Ψυχρή και αμίλητη η υποδοχή Κουβέλη μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στο Πεντάγωνο

32

«Σημαντικό το έργο που επιτελείτε μέσα σε αντίξοες συνθήκες με κυρίαρχη αντιξοότητα τις οικονομικές συνθήκες» είπε ο νέος αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώτης Κουβέλης απευθυνόμενος στους στρατιωτικούς.

Ευρισκόμενος για πρώτη φορά μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στο Πεντάγωνο, ο Φώτης Κουβέλης δήλωσε ότι θέλει να είναι «άξιος συνεχιστής ενός άξιου υπουργού» αναφερόμενος στα πεπραγμένα του Δημήτρη Βίτσα ο οποίος διορίστηκε υπουργός Μετανάστευσης.

 «Να σας διαβεβαιώσω ότι τη συνεργασία που έχετε επιτύχει διεκδικώ να επιτύχω και εγώ και η συνεργασία είναι αυτή που θα αναδείξει και το δικό μου έργο αλλά κυρίως το δικό σας έργο» τόνισε ο Φώτης Κουβέλης απευθυνόμενος στα μέλη των ενόπλων δυνάμεων που παρακολουθούσαν την τελετή παράδοσης-παραλαβής των καθηκόντων του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας.

Καμμένος: Σ’ αυτό το υπουργείο δεν υπάρχουν διαφορετικά στρατόπεδα

Νωρίτερα είχε λάβει το λόγο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος ο οποίος στο παρελθόν είχε ανταλλάξει βαριές κουβέντες με τον Φώτη Κουβέλη, τον οποίο είχε χαρακτηρίσει σαν άρχοντα των… μαξιλαριών (σσ. υπονοώντας ότι η ΔΗΜΑΡ λειτουργούσε σαν μαξιλαράκι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου).

«Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι σ’ αυτό το υπουργείο, στις ένοπλες δυνάμεις, δεν υπάρχουν διαφορετικά στρατόπεδα» είπε ο Πάνος Καμμένος απευθυνόμενος στον Φώτη Κουβέλη.

Τα σχόλια είναι κλειστά.