Ειδησεογραφικό site

Ψεκασμένος… Πολάκης: Διαφημίζει τσιμπούσι εν μέσω καραντίνας

55

«Εμείς θα το γλεντίζομε κι όπου το βγάλει η βράση ή που θα σιάξει η δουλειά ή που θα σιοχαλάσει» αναφέρει στο facebook – Είχα αρνητικό τεστ, προσθέτει – ΝΔ: Ο Πολάκης παρακινεί τους πολίτες να παρανομήσουν
Απτόητος εμφανίστηκε παρά τα νέα, περιοριστικά μέτρα ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, ο οποίος αγνόησε, όπως φαίνεται, κάθε ίχνος κοινωνικής συμμόρφωσης με την καραντίνα.

Τουναντίον, αφού ολοκλήρωσε δύο χειρουργεία, βρέθηκε σε φιλικό σπίτι, τρώγοντας και πίνοντας χωρίς μάσκες, αποστάσεις και σεβασμό στις συστάσεις των ειδικών.

Παρά το υψηλό ιικό φορτίο και στην Κρήτη, «εμείς θα το γλεντιζομε κι όπου το βγάλει η βράση ή που θα σιάξει η δουλειά ή που θα σιοχαλασει» αντέτεινε ο κ. Πολάκης, ο οποίος δίνει το «παράδειγμα» ως γιατρός και πολιτικός.

ΝΔ: Ο Πολάκης παρακινεί τους πολίτες να παρανομήσουν

Σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία τονίζει: Ο ιατρός και πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Πολάκης, γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τα μέτρα για την καταπολέμηση της πανδημίας και παρακινεί τους πολίτες να παρανομούν.

Αν αυτό δεν αποτελεί κεντρική γραμμή από τον κ. Τσίπρα, τότε οφείλει άμεσα να διαγράψει τον κ. Πολάκη από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.