Ειδησεογραφικό site

Πρωτοσέλιδο στη Daily Mail το φρικτό δυστύχημα με την Πόρσε

69

Τον γύρο του κόσμου κάνει τις τελευταίες ώρες το φρικτό δυστύχημα που συνέβη το απόγευμα της Κυριακής στο 89ο χιλ. Αθηνών – Λαμίας. Η τρελή πορεία της Πόρσε που οδηγούσε ο Γιώργος Βακάκης, ο γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo, οδήγησε στον θάνατο τον ίδιο τον οδηγό, τον νεαρό συνοδηγό φίλο του ενώ διέλυσε την οικογένεια του Υπάτιου Πατμάνογλου, ο οποίος είδε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τη ζωή του να διαλύεται σε χίλια κομμάτια. Ο τραγικός πατέρας βρισκόταν στην τουαλέτα του πάρκινγκ όπου είχε σταματήσει, ενώ η γυναίκα και ο 3χρονος γιος του ήταν στο αυτοκίνητο, το οποίο διαλύθηκε και τυλίχθηκε στις φλόγες από τη σφοδρή σύγκρουση με την Πόρσε.

Το δυστύχημα που σόκαρε το Πανελλήνιο φιγουράρει σήμερα ψηλά στα διεθνή site και οι εικόνες από το βίντεο της φονικής σύγκρουσης σοκάρουν όσες φορές και να τις δει κανείς. Η Daily Mail, η Sun αλλά και η Daily Star κάνουν λόγο για ένα «τρομακτικό δυστύχημα» που προκάλεσε ο «γιος ενός εκατομμυριούχου».

Daily Mail: «Η τρομερή στιγμή που τέσσερις άνθρωποι, στους οποίους περιλαμβάνεται ο γιος Έλληνα εκατομμυριούχου και μία μάνα με το παιδί της σκοτώνεται όταν η Πόρσε του νεαρού πέφτεν πάνω στο παρκαρισμένο τους αυτοκίνητο».The Sun: «Η τρομακτική στιγμή που ο γιος εκατομμυριούχου σκοτώνεται παρασύροντας στον θάνατο με την Πόρσε του άλλους τρεις ανθρώπους».Daily Star: «Ο γιος εκατομμυριούχου πέφτει με την Πόρσε του πάνω σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο, σκοτώνοντας ένα αγόρι 3 ετών».


Δείτε το σκληρό βίντεο της φονικής σύγκρουσης 

Τα σχόλια είναι κλειστά.