Ειδησεογραφικό site

Πρωτομαγιά όπως Πάσχα! Μπλόκα παντού

41

Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη ενόψει της άρσης των περισσοτέρων απαγορευτικών μέτρων στης 4 Μαΐου, να μην επιτρέψει τελευταία στιγμή να πάνε στράφι οι προσπάθειες 50 ημερών, που τήρησε ευλαβικά το μεγαλύτερο μέρος του Ελληνικού λαού.

Για το λόγο αυτό το 3ημερο της Πρωτομαγιάς θα επανέλθουν τα αυστηρά μέτρα που είχαν ληφθεί το Πάσχα, ενδεχομένως και να επανέλθουν τα αυξημένα πρόστιμα των 300 ευρώ για την παράνομη μετακίνηση κυρίως από Νομό σε Νομό, σε μια προσπάθεια να αναχαιτιστούν όσοι θα σπεύσουν την αργία της Πρωτομαγιάς να πάνε σε εξοχικά εντός και εκτός Νομού κατοικίας τους.

Για το λόγο αυτό η ΕΛ.ΑΣ θα ακολουθήσει πιστά τα μέτρα που ελήφθησαν κατά την διάρκεια του Πάσχα, με αυξημένα μπλόκα σε διόδια, Εθνικές οδούς αλλά και επαρχιακούς δρόμους, που ενδεχομένως ακολουθήσουν οι πονηροί που πιστεύουν πως δεν τους πιάνει η πανδημία, προκειμένου οι ίδιοι να «πιάσουν» τον Μάη
Τα μπλόκα της Αστυνομίας, εκτός από τις βασικές οδικές αρτηρίες της Αττικής, Λ. Κηφισίας, Λ. Συγγρού, Λ. Κηφισού, Λ. Αλεξάνδρας, περιφερειακός Υμηττού, Λ. Μεσογείων, Λ. Λαυρίου, Κορωπίου και Πόρτο Ράφτη, θα εμφανιστούν ακόμα και στο περιφερειακό δίκτυο.

Συγκεκριμένα πολλοί είναι δυνατόν να πιστέψουν πως θα καταφέρουν να ξεφύγουν από μικρούς δρόμους της Πεντέλης, της Πάρνηθας και του Υμηττού, προκειμένου να βρεθούν στα εξοχικά τους, ή στις παραλίες της Αττικής χωρίς να αντιμετωπίσουν πρόβλημα.

Δυστυχώς για τους ίδιους, καλό θα είναι να κάνουν από τώρα οικονομία, ώστε στην συνέχεια να έχουν χρήματα για να πληρώσουν το πρόστιμο που θα τους επιβληθεί και επιπλέον να κινούνται επί 60 ημέρες με τα ΜΜΜ, καθώς θα τους αφαιρεθούν δίπλωμα και πινακίδες.

Μπλόκα λοιπόν της Αστυνομίας θα υπάρχουν και μάλιστα διαδοχικά σε δρόμους μικρούς και περιφερειακούς τόσο στην Πεντέλη, όσο και στην Πάρνηθα, αλλά και τον Υμηττό, ώστε να αποτραπούν οι λίγοι πονηροί που θα θελήσουν να σπάσουν την καραντίνα έστω και την τελευταία στιγμή

Τα σχόλια είναι κλειστά.