Ειδησεογραφικό site

Πρόκληση Μαδούρο: Δείπνο σε ακριβό εστιατόριο του Salt Bae ενώ η Βενεζουέλα λιμοκτονεί

3.110

Tην ίδια ώρα, στη Βενεζουέλα, οι πολίτες λιμοκτονούν, ενώ το κόκκινο κρέας θεωρείται πλέον πολυτέλεια

Έντονη οργή έχει προκληθεί στη Βενεζουέλα μετά την είδηση πως ο πρόεδρος της χώρας, Νικολάς Μαδούρο δείπνησε σε πανάκριβο εστιατόριο του σεφ γνωστού ως «Salt Bae» στην Κωνσταντινούπολη.

Την ίδια ώρα, στη Βενεζουέλα, οι πολίτες λιμοκτονούν, ενώ το κόκκινο κρέας θεωρείται πλέον πολυτέλεια.

Η είδηση ήρθε στο φως μετά από δημοσιεύσεις του σεφ, Νουσρέτ Γκιοκτσέ, ο οποίος ανέβασε στα social media, φωτογραφίες από την βραδιά. Μάλιστα, σε ένα από τα στιγμιότυπα, ο πρόεδρος της Βενεζουέλας φαίνεται να λέει: «Αυτή είναι μια μοναδική στιγμή».

The President of Venezuela Nicholas Maduro visit Nusret Steakhouse.

Στο μεταξύ οι πολίτες στη Βενεζουέλα ζουν τραγικές στιγμές, καθώς περισσότεροι από δύο εκατομμύρια άνθρωποι έχουν μετανασταστεύσει εξαιτίας της έλλειψης φαγητού και φαρμάκων. Από εκείνους που έχουν παραμείνει, το 87% των ανθρώπων ζει σε συνθήκες φτώχειας.

Ενδεικτική είναι μια έρευνα, η οποία υποστηρίζει πως τον τελευταίο χρόνο ένας μέσος πολίτης της Βενεζουέλας έχει χάσει 11 κιλά.

Από την πλευρά της αντιπολίτευσης, ο Χούλιο Μπόργκες, υποστήριξε: «Ενώ οι κάτοικοι της Βενεζουέλας υποφέρουν και πεθαίνουν από πείνα, ο Νίκολας Μαδούρο και η σύζυγος του απολαμβάνουν ένα από τα πιο ακριβά εστιατόρια στον κόσμο, με χρήματα κλεμμένα από τον λαό της Βενεζουέλας».

Τα σχόλια είναι κλειστά.