Ειδησεογραφικό site

Προκαλεί Κροάτης διεθνής: Εριστικοί και «βρώμικοι» οι Έλληνες παίκτες

40

Κλίμα προσπαθούν να δημιουργήσουν οι Κροάτες, ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης με την Εθνική μας ομάδα, ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης για τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σειρά αυτή τη φορά πήρε ο νεαρός Άντε Ρέμπιτς, που επέστρεψε στην εθνική Κροατίας μετά το 2015, ο οποίος ήταν προκλητικός στις δηλώσεις του, αλλά και απαξιωτικός για τους Έλληνες διεθνείς.

Ο Κροάτης επιθετικός, δήλωσε ότι δεν ξέρει τους Έλληνες διεθνείς, εκτός από δύο που παίζουν στην Μπουντεσλίγκα, ενώ τους χαρακτήρισε εριστικούς και βρώμικους.
«Από τους Έλληνες ποδοσφαιριστές ξέρω μόνο δύο και αυτοί παίζουν στην Μπουντεσλίγκα. Είναι ο Σωκράτης της Ντόρτμουντ και ήταν από τους πιο δυσάρεστους αμυντικούς που έπαιξα απέναντι. Στην Ελλάδα παίζουν πολύ πιο βρώμικα στην Εθνική από ότι σε σύλλογο. Είναι πολύ εριστικοί. Παρακολουθήσαμε κάποια ματς τους και είδαμε ότι αμύνονται πολύ καλά, είναι βρώμικοι και θα πρέπει να προσέξουμε τις προκλήσεις τους. Σίγουρα μπορούμε να παίξουμε καλύτερα από αυτούς στον αγωνιστικό χώρο και να επιστρέψουμε στο Μουντιάλ» δήλωσε ο Κροάτης επιθετικός.

Τα σχόλια είναι κλειστά.