Ειδησεογραφικό site

Προκαλεί ο Πολάκης για τα μέτρα για τους ανεμβολίαστους: «Ο,τι και να ανακοινώσετε δεν θα εφαρμοστεί»

184

Κριτική για τα μέτρα που πρόκειται να ανακοινώσει η κυβέρνηση, με το γνωστό του ύφος, έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης.

Ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος δεν έχει εμβολιαστεί, απευθυνόμενος στον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια και την καθηγήτρια Αναστασία Κοτανίδου, σε ανάρτησή του στο Facebook, υποστηρίζει ότι τα μέτρα (τα οποία αφορούν και τον ίδιο ως ανεμβολίαστο) δεν θα εφαρμοστούν και συνεχίζει την κριτική του για τα εμβόλια.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:
«Ο,τι και να ανακοινώσετε αύριο ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ!!!!

Κικίλια και Κοτανιδου σε εσάς το λέω! Όταν η παραλλαγή ΔΕΛΤΑ πρακτικά από τα εμβόλια ΑΣΤΡΑ και Τζονσον δεν καλύπτεται καθόλου και από τα εμβόλια Πφαιζερ και Μοντέρνα καλύπτεται γύρω στο 35-40% ,τότε προς τι τα μέτρα για την υποχρεωτικότητα και οι ποινές στους ανεμβολίαστους;;;;;

Όταν αυτοί που εμβολιάστηκαν το Γενάρη -Φλεβάρη πρακτικά τώρα ένα τεράστιο ποσοστό δεν έχει ανοσία και ξεκινάει χορήγηση τρίτης δόσης (αυτής που ΔΕΝ πιάνει τη παραλλαγή ΔΕΛΤΑ) τότε προς τι τα μέτρα;;;;;

Όταν συνεχίζουν να πεθαίνουν 25-35 άνθρωποι τη μέρα γιατί ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΤΕ ΤΑ ΜΟΝΟΚΛΩΝΙΚΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ;;; Σπέρνετε ανέμους και θα ΘΕΡΙΣΕΤΕ ΘΥΕΛΛΕΣ!!!

ΥΓ .Τα γράφω αυτά επηρεασμένος και από την καθημερινή μου ενασχόληση ,παρότι σε διακοπές, με πολλούς ασθενείς κοβιντ ανά την Ελλάδα είτε έξω νοσοκομειακούς είτε και κυρίως νοσηλευόμενους οι οποίοι δυστυχώς ένα τμήμα τους δεν παίρνει τη νοσηλεία και την υποστήριξη που οφείλει να πάρει γιατί το σύστημα δεν έχει ενισχυθεί έτσι όπως λέγαμε από το Μάρτη του 2020!!

Η κόντρα με τον Γεωργιάδη για το φάρμακο για τα άλογα
Σημειώνεται ότι τις τελευταίες ημέρες υπάρχει έντονη αντιπαράθεση μεταξύ του κ. Πολάκη και του υπουργού Ανάπτυξης, Αδωνι Γεωργιάδη. Ο κ. Γεωργιάδης άφησε αιχμές για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις ιατρικές συμβουλές που του είχε δώσει όταν είχε νοσήσει από κορωνοϊό.

Στα τέλη Ιουλίου, όταν έγινε γνωστό πως ο Άδωνις Γεωργιάδης μολύνθηκε με κορωνοϊό, ο Παύλος Πολάκης είχε ευχηθεί ανάρρωση στον υπουργό Ανάπτυξης, προτείνοντας του να πάρει ιβερμεκτίνη, αν επιδεινωθούν τα συμπτώματα του.

Ο κ. Γεωργιάδης πρόσφατα επανήλθε στο θέμα, και με ανάρτησή του στο Twitter παραθέτει ανακοίνωση του FDA για την ιβερμεκτίνη, κάνοντας μεταξύ άλλων λόγο για «ανευθυνότητα».

«Υπενθυμίζω ότι ο Πολάκης δημοσίως ως γιατρός και πρώην Αν. Υπουργός Υγείας συνέστησε σε μένα και ασφαλώς το διάβασαν και πολλοί άλλοι να πάρω ιβερμεκτίνη για τον COVID-19. Διαβάστε την ανακοίνωση του FDA για να καταλάβετε το μέγεθος της ανευθυνότητας», έγραψε στο Twitter

Τα σχόλια είναι κλειστά.