Ειδησεογραφικό site

Προδότης που εξυπηρετεί την Ελλάδα ο Ζάεφ για τους Σκοπιανούς

3.519

Πίσω από την καμπάνια, βρίσκεται η ακραία εθνικιστική οργάνωση «»Μακεδονική» Ένωση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» (MHRMI) που εδρεύει στο Τορόντο του Καναδά

Γιγαντοαφίσες που καταγγέλλουν τον πρωθυπουργό των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ για προδοσία , εμφανίστηκαν στα Σκόπια την Δευτέρα, όπου πραγματοποιήθηκε και η τηλεφωνική επικοινωνία με τον Έλληνα ομόλογο του Αλέξη Τσίπρα.

«Ο Ζάεφ θέλει να αλλάξει το όνομα για να ικανοποιήσει την Ελλάδα. Προδοσία! Τέλος στις διαπραγματεύσεις για το όνομα» γράφουν γιγαντοαφίσες και αφίσες που αναρτήθηκαν σε κεντρικά σημεία της πόλης των Σκοπίων και παρουσιάζουν φωτογραφία από χειραψία των δύο πρωθυπουργών και με έντονα γράμματα τη λέξη «Προδοσία».

Skopje2

Όπως αναφέρει το κανάλι «5» των Σκοπίων, είναι πρώτη φορά που δημόσια προβάλλονται αφίσες κατά του πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ, ενώ ερωτηματικά τέθηκαν και για το ποιος έδωσε το «ΟΚ» για την τοποθέτηση τους σε δημόσιους χώρους.

Πίσω από την καμπάνια, βρίσκεται η ακραία εθνικιστική οργάνωση «»Μακεδονική» Ένωση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» (MHRMI) που εδρεύει στο Τορόντο του Καναδά, που και στις αρχές του 2018 είχε επίσης γεμίσει τα Σκόπια με αφίσες, ζητώντας τον τερματισμό των διαπραγματεύσεων με την Ελλάδα, για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων «Ο Ζάεφ εξακολουθεί να θέλει να αλλάξει το όνομα της «Μακεδονίας» για να κατευνάσει την Ελλάδα. Προδοσία. Τέλος οι διαπραγματεύσεις για το όνομα τώρα» αναφέρει σχετικό σχόλιο στο επίσημο προφίλ της οργάνωσης στο faceboοκ, που έχει έμβλημα τον χάρτη της «Μεγάλης Μακεδονίας» έως την Χαλκιδική και τον Όλυμπο.

skopje3

Τα σχόλια είναι κλειστά.