Ειδησεογραφικό site

Πολική αρκούδα ήθελε… σοκολατάκια!

3.633

Mια μεγάλη έκπληξη περίμενε ένα εργάτη σε νησί της πολικής ζώνης της Νορβηγίας όταν εντόπισε μια τεράστια πολική αρκούδα που είχε εισβάλει σε μικρό ξενοδοχείο της περιοχής.

Ο έκπληκτος ξυλοκόπος ξαφνιάστηκε όταν είδε μεγάλες πατημασιές στον εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου, όμως όταν άνοιξε την πόρτα του δωματίου, η έκπληξη μετατράπηκε σε τρόμο, καθώς μέσα στο κτίσμα βρισκόταν η πολική αρκούδα, που απολάμβανε τις σοκολατένιες λιχουδιές που βρήκε μέσα στο χώρο.

Remaining Time-0:00
Fullscreen
Mute

Όπως είναι φυσικό, ο εργάτης βγήκε αμέσως από το δωμάτιο χωρίς δεύτερη σκέψη, όμως το ίδιο έκανε κι η αρκούδα, η οποία στην προσπάθειά της να δραπετεύσει από το μικρό παράθυρο του κτιρίου, κόλλησε για μερικά δευτερόλεπτα, δίνοντας στον εργάτη την ευκαιρία να απαθανατίσει την μοναδική αυτή στιγμή.

Τελικά, όπως διαπιστώθηκε αργότερα, η αρκούδα διέμενε στην περιοχή, καθώς εντοπίστηκε στη συνέχεια μαζί με τα μικρά της, ενώ οι υπεύθυνοι του χώρου ανέφεραν πως οι επισκέψεις πολικών αρκούδων στην περιοχή του ξενοδοχείου είναι αρκετά συχνό φαινόμενο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.