Ειδησεογραφικό site

Πόλεμος στην Ουκρανία: Αντιδράσεις στο twitter για την «συναυλία ειρήνης» – Δεν αναφέρεται πουθενά η Ουκρανία

53

Στα κορυφαία trends του Twitter είναι το «#συναυλία_ειρήνης» με τη συντριπτική πλειοψηφία των σχολίων να είναι αρνητικά  – Δεν υπάρχει, όπως καταλογίζουν οι χρήστες των social media, ξεκάθαρη θέση υπέρ της Ουκρανίας και εναντίον της Ρωσίας

Πολλά και κυρίως αρνητικά είναι τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την ανακοίνωση της «συναυλίας ειρήνης» με τη συμμετοχή πολλών καλλιτεχνών.

Η αφίσα έχει τα ονόματα γνωστών τραγουδιστών από κάθε μουσικό είδος, κωμικών και ηθοποιών. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκονται  ο Γιώργος Νταλάρας, η Νατάσσα Μποφίλιου, η Πέγκυ Ζήνα, ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Μανώλης Μητσιάς, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος, η Λίνα Νικολακοπούλου, η Ελένη Τσαλιγοπούλου. Η συναυλία είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τρίτη 29 Μαρτίου στα Προπύλαια και το «#συναυλία_ειρήνης»  έχει ήδη κατακλύσει το Twitter.

275006075_520278669455594_1374667225083689000_n

Αυτό που έχει συγκεντρώσει τα περισσότερα σχόλια είναι το γεγονός ότι στην αφίσα της εκδήλωσης πέραν από κάποιες μικρές κίτρινες και μπλε λεπτομέρειες δεν υπάρχει καμία αναφορά ούτε στην Ουκρανία, ούτε στη Ρωσία που έχει εισβάλει στην γειτονική της χώρα.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρουν ότι οι διοργανωτές και κατ’ επέκταση οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν κρατούν ίσες αποστάσεις ανάμεσα στη χώρα που αμύνεται για τα εδάφη της και εκείνη που θέλει να τα κατακτήσει.

Πριν λίγες ημέρες υπήρξαν ξανά αντίστοιχα σχόλια για την εκδήλωση στην οποία συμμετείχε η τραγουδίστρια Νατάσα Μποφίλιου στο Σύνταγμα. Το σύνθημα «είμαστε με τον άνθρωπο» ήταν αυτό που προκάλεσε τις περισσότερες διαφωνίες με την τραγουδίστρια να συμμετέχει τώρα και σε αυτή τη συναυλία.

Δείτε μερικά χαρακτηριστικά tweets:

Τα σχόλια είναι κλειστά.