Ειδησεογραφικό site

Ποια είναι η «Ψηφιακή Κοινωνία» που ετοιμάζει το Κίνημα Αλλαγής

45

Ένα βήμα πιο κοντά στον Digital κόσμο ετοιμάζεται να κάνει το Κίνημα Αλλαγής. Τα στελέχη του κόμματος, ετοιμάζουν μια ψηφιακή πύλη, όπου θα επιχειρήσουν να έχουν άμεση επαφή με πολίτες αλλά και μέλη του κόμματος. Η πλατφόρμα αυτή αποτελεί το έναυσμα για την πλήρη ψηφιοποίηση των λειτουργιών του Κινήματος και έχει σκοπό να δώσει φωνή στα μέλη και τους φίλους της παράταξης. Η διαδικτυακή πλατφόρμα αναμένεται να είναι έτοιμη μέσα στον Φεβρουάριο και λειτουργεί στο πλαίσιο της αυτοοργάνωσης του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η συγκεκριμένη πλατφόρμα θα ονομάζεται «Ψηφιακή Κοινωνία». Θα είναι χωρισμένη σε διάφορες ενότητες, μεταξύ άλλων θα υπάρχει και το «ψηφιακό κίνημα». Σε αυτό, όσοι θέλουν θα γίνονται μέλη του κόμματος ενώ όσοι επιθυμούν θα μπορούν να συνδράμουν στο κόμμα με δωρεές.

Παράλληλα, θα γίνονται εκδηλώσεις και workshops τα οποία θα είναι ανοιχτά στο κοινό. Θα απευθύνονται κυρίως στις νεότερες ηλικίες, μάλιστα μια από τις πρώτες εκδηλώσεις θα αφορά τον ψηφιακό κόσμο αλλά και τους νέους κάτω των 35 ετών. Οι χρήστες θα μπορούν να συνδεθούν μέσω της google αλλά και μέσα από τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και θα καταθέτουν την άποψη και την γνώμη τους.

Ήδη τα στελέχη του κόμματος, ετοιμάζουν «εξορμήσεις» σε κάθε περιοχή της χώρας με ενημερωτικά φυλλάδια και προτάσεις που θα αφορούν την ακρίβεια που αφορά χιλιάδες νοικοκυριά και πολίτες.

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να πάρει την τελική της μορφή η πλατφόρμα και να παρουσιαστεί στα στελέχη της Χ. Τρικούπη και στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ/Κίνημα Αλλαγής. Την επιτήρηση του έργου, έχει ο Γιώργος Καραμανώλης ο οποίος, μαζί με στενούς συνεργάτες του προέδρου, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ανασύστασης του ψηφιακού κόμματος

Τα σχόλια είναι κλειστά.