Ειδησεογραφικό site

Πλήθος κόσμου στην Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα του Δήμου Κηφισιάς

3.207

Της Έλλης Ιωακείμογλου

Με βραβεύσεις, ποιοτική μουσική, ευχές, αλλά και παρουσία πλήθους κόσμου, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτά του ο Δήμος Κηφισιάς την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019. Τη βραδιά παρουσίασε η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου και η τελετή πραγματοποιήθηκε σ’ ένα από τα ιστορικά κτήρια της Κηφισιάς, το Κοινωφελές Ίδρυμα «Ιωάννη Σ. Λάτση», στην πλατεία Κεφαλαρίου.

O Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, αφού ευχαρίστησε τους πολίτες και τους επισήμους που συμμετείχαν στο συμβολικό αντάμωμα έδωσε τις ευχές του για μια Καλή Χρονιά, με Υγεία, Εργασία Τύχη και Αγαθά έργα.

Ο κ. Θωμάκος χαρακτήρισε το 2019, ως χρονιά καθοριστική για την Τοπική Αυτοδιοίκηση λόγω του νέου εκλογικού συστήματος. Πρόκειται για «ένα πρωτόγνωρο μοντέλο με αβεβαιότητα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση» τόνισε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε πως «οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν πως ο Δήμαρχος την δεύτερη Κυριακή δεν θα διαθέτει πλειοψηφία συνεπώς είναι αναγκαία η συνεργασία των δημοτικών παρατάξεων προκειμένου να μην βρεθεί η διοίκηση στο εκκρεμές».

Τις ευχές τους έδωσαν επίσης η εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής, βουλευτής Αννέτα Καββαδία, οι Αντιπρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης και Άδωνις Γεωργιάδης, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου, οι βουλευτές της ΝΔ Νίκη Κεραμέως και Γιώργος Κουμουτσάκος καθώς και ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Παρέστησαν επίσης οι πρώην υπουργοί Γιάννης Παπαθανασίου και Θεόδωρος Κασσίμης, οι υποψήφιοι βουλευτές Βασίλης Ξυπολυτάς και Ζωή Ράπτη. Από την ΝΔ παρευρέθηκαν ο Ιωάννα Καλατζάκου, Μανώλης Γραφάκος, ο Νίκος Κωστόπουλος, ο Νίκος Ρωµανός, ο Σάκης Ιωαννίδης, η Ιωάννα Καλατζάκου και η Μαριάνθη Καφετζή.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την τελετή βράβευσης φορέων και Κηφισιωτών για τις δράσεις και πρωτοβουλίες τους και ολοκληρώθηκε μ’ ένα μουσικό happening με τη συμμετοχή των καταξιωμένων τενόρων της Λυρικής Σκηνής Σταμάτη Μπερή, Αντώνη Κορωναίο, Δημήτρη Αλεξανδρίδη και Ανδρέα Καραούλη οι οποίοι παρουσίασαν δημοφιλή έργα του παγκόσμιου κλασικού ρεπερτορίου.

Τα σχόλια είναι κλειστά.