Ειδησεογραφικό site

Π. Σταμπουλίδης τοποθέτηση- πρόκληση: Αναπληρωτής στο ΤΑΙΠΕΔ ένας  πτυχιούχος Ζωικής Παραγωγής

ӵ흭�破�ﵠհﵱ㯽 mܰ�򠦡mp; Ű孤� 乭頃幱㩜䧠㩡 �𡱯�󧠴�ܳ幭 ᭴鬥�󧲠�𡱥찯񟯵, �ĥ�ᠱ7 ֥Ɐ�ﵠ2020. (EUROKINISSI/ÉM͇ӠЁ́ÏЏՋϓ)
309

Μάθαμε πως το πλέον αποτυχημένο κυβερνητικό στέλεχος, κάποιος
Σταμπουλίδης που είχε τοποθετηθεί από την Κυβέρνηση στην θέση
του Γενικού Γραμματέα Ανάπτυξης, «αναβαθμίζεται», μετακινούμενος στο ΤΑΙΠΕΔ ως Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος.
Τo μεγάλο ζήτημα για τον Σταμπουλίδη είναι – πλην της αποδεδειγμένης πολιτικής του ανικανότητας –  εάν πληροί τα κριτήρια,  και τα τυπικά προσόντα που απαιτεί μια τόσο σημαντική θέση. Αφού εκτός από την εμπειρία (που ΔΕΝ διαθέτει) αλλά και την γνώση περί των αντικειμένου των Ιδιωτικοποιήσεων (που επίσης ΔΕΝ  διαθέτει) το «τοπίο» είναι… θολό και περί του εάν κατέχει Πανεπιστημιακό Πτυχίο, αναγκαία συνθήκη για να διορισθεί κάποιος σε μια τέτοια θέση – κλειδί.
Διαβάζοντας προσεκτικά το βιογραφικό Σταμπουλιδη, ανακαλύπτουμε πως ο νέος αναπληρωτής του ΤΑΙΠΕΔ έχει πτυχίο από τα ΤΕΙ Ζωικής Παραγωγής, που προφανώς θα τον… βοηθήσει να ασκήσει με επιτυχία τα καθήκοντα του ως επικεφαλής των αποκρατικοποιήσεων.
Βέβαια κατέχει και Master όπως τουλάχιστον προκύπτει και πάλι από το βιογραφικό του κ. Σταμπουλίδη, το οποίο έχει ληφθεί από το Πανεπιστήμιο Ουαλίας το 2010.
Αν ψάξει κάποιος να βρει το εν λόγω Πανεπιστήμιο δεν θα βρει εύκολα άκρη, πλην του ότι πριν από κάμποσα χρόνια έγιναν συγχωνεύσεις Κολεγίων στην Ουαλία λόγω σκανδάλου που ξέσπασε και σχετιζόταν με την πολιτική εγγραφών 20.000 φοιτητών από 30 χώρες μέχρι και το 2008.
Με μια διασταλτική έννοια βέβαια μπορεί κάποιος να ισχυριστεί ότι η κατοχή Master (έσωτ και από «περίεργο» Πανεπιστήμιο Ουαλίας) σημαίνει αυτόματα ότι υπάρχει και πτυχίο Πανεπιστημίου.
Σε αυτό το θέμα, στο Πανεπιστημιακό πτυχίο δηλαδή του Σταμπουλίδη, οφείλει να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις το Μέγαρο Μαξίμου αφού εάν δεν το πράξει (και με πειστικό μάλιστα τρόπο) τα κόμματα της Αντιπολίτευσης είναι έτοιμα να ανέβουν  στα «κάγκελα».
Και πολύ καλά θα κάνουν…
Στο δια ταύτα τώρα, χάθηκαν άραγε οι ικανοί μάνατζερ της αγοράς που διαθέτουν, πτυχία, προσόντα και βιογραφικά για μια τόσο σημαντική θέση; Πως, ποιοι και γιατί κατέληξαν στον  πτυχιούχο… Ζωικής Παραγωγής Σταμπουλίδη;
Εκτός και εάν κριτήριο επιλογής αποτελεί το… προσόν να είσαι πολιτικός γυρολόγος.
Όπως  ο συγκεκριμένος, που ξεκίνησε από το ΠΑΣΟΚ, συνεργάστηκε με την
Χρυσή Αυγή στην Ιχθυόσκαλα , «προσκύνησε» στην συνέχεια τον ΣΥΡΙΖΑ με
αποτέλεσμα να τοποθετηθεί Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της
Λαχαναγοράς. «Φλέβα χρυσού» φαίνεται πως χτύπησαν πάλι οι άριστοι του Μαξίμου.
Οι οποίοι για να μην… ξεφτιλισθούν εντελώς, οφείλουν να αναθεωρήσουν έστω και στο «και πέντε» την απόφαση τους για τον… πολυτάλαντο πτυχιούχο Ζωικής Παραγωγής Σταμπουλίδη.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.