Ειδησεογραφικό site

Πλέσσας, Χατζηνάσιος, Θεοφάνους μαζί σε συναυλία για το «Μαζί για το Παιδί»

210

Τρεις γνωστοί δημιουργοί ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δείξουν την ευαισθησία τους στα 40.000 παιδιά που «αγκαλιάζει» η Ένωση Μαζί για το Παιδί.

Οι Μίμης Πλέσσας, Γιώργος Χατζηνάσιος και Γιώργος Θεοφάνους θα βρεθούν στο Ηρώδειο την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου στις 21:00, και θα «ντύσουν» τη βραδιά με τις ξεχωριστές μελωδίες τους, ενώ τα έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς της οργάνωσης.

Γνωστοί ερμηνευτές θα συντροφεύσουν τις μελωδίες τους

Σε αυτή τη μουσική αναδρομή των 3 συνθετών θα τους συντροφεύσουν οι: Μελίνα Ασλανίδου, Σοφία Βόσσου, Δάκης , Ευρυδίκη, Χρήστος Μάστορας, Δημήτρης Μπάσης, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Demy.

Την παρέα τους θα πλαισιώσουν οι ερμηνευτές: Άκης Δείξιμος, Σπύρος Κλείσας, Δήμητρα Σταθοπούλου, Μαίρη Στεφανακίδη και η Βάλια Σωμαράκη.

Παράλληλα, η παιδική χορωδία του Σπύρου Λάμπρου θα δώσει έναν τρυφερό τόνο στη συναυλία.

Μια μουσική συνάντηση με διαχρονικές επιτυχίες

Στη μουσική βραδιά θα ακουστούν κάποιες από τις επιτυχίες που αγαπήθηκαν από το κοινό και έμειναν ανέπαφες στο χρόνο θα ακουστούν το βράδυ της 12ης Σεπτεμβρίου… Ενδεικτικά θα ακουστούν τα τραγούδια: «Τόσα Καλοκαίρια», «Ποια νύχτα σ’ έκλεψε», «Όλα δικά σου μάτια μου», «Συγγνώμη που σ’ αγάπησα πολύ, «Τρανζίστορ» , «Αφιλότιμη», «Ο δικός μου ο δρόμος», «Κόκκινη Γραμμή», «Παλιόκαιρος».

Μουσική επιμέλεια-πλήκτρα: Ντίνος Γεωργούντζος
Συμμετέχουν οι μουσικοί:
Ακκορντέον: Ηρακλής Βαβάτσικας, Μπουζούκι: Γιώργος Παχής, Σταύρος Παπαγιαννακόπουλος, Ηλεκτρική Κιθάρα: Σάββας Χριστοδούλου, Ηλεκτρικό Μπάσσο: Γιάννης Γρηγορίου, Κρουστά: Τάκης Βασιλείου, Τύμπανα: Γιάννης Ράνης

Όλα τα έσοδα από τη συναυλία θα διατεθούν στα σωματεία-μέλη της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Προπώληση εισιτηρίων:
Ticket Services
• Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου), Δευτ. – Παρ. 10.00-18.00 & Σάββατο (10.00-14.00)
• Τηλεφωνικά στο 210-7234567 με χρέωση πιστωτικής κάρτας (Δευτ. – Παρ. 10.00-18.00 & Σάββατο 10.00-14.00)
• Ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας: (https://www.ticketservices.gr/event/treis-synthetes-tria-piana-plessas-xatzinasios-theofanous-mazi-gia-to-paidi/?lang=el)

Public
Καταστήματα Public ή ηλεκτρονικά στο http://tickets.public.gr/event/treis-synthetes-tria-piana-plessas-xatzinasios-theofanous-mazi-gia-to-paidi/?lang=el

mazigiatopaidi_synavlia

Τα σχόλια είναι κλειστά.