Ειδησεογραφικό site

Πλαστογράφοι και φοροφυγάδες στα χέρια της αστυνομίας

48

Για ψευδείς βεβαιώσεις είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης έξι ετών και δύο ετών στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων ένας 53χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ασφαλείας στο Αγρίνιο και  διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών.

*** Δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Ιωαννίνων και του Α’ Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης για φοροδιαφυγή και χρήση πλαστού εγγράφου με συνολική ποινή φυλάκισης 40 μηνών εκκρεμούσαν σε βάρος ενός 65χρονου Έλληνα που συνελήφθη στην Ανέζα Άρτας από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε..

*** Μια ακόμη σύλληψη στο Δελβινάκι αφορούσε έναν 32χρονο Αλβανό που πέρασε παράνομα στη χώρα, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών καθώς είχε δηλώσει ψευδή στοιχεία ταυτότητας, με ποινή φυλάκισης έξι μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ.
*** Πάλι στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, συνελήφθη από αστυνομικούς του Α’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης ένας 32χρονος Αλβανός, καθώς κατά τον έλεγχο των στοιχείων του προέκυψε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κατερίνης για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, με ποινή φυλάκισης τριών ετών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ.

*** Στα Φάρσαλα, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας 53χρονος Αλβανός, επειδή βρίσκεται παράνομα στη χώρα. Όπως διαπιστώθηκε, σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, με ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.