Ειδησεογραφικό site

«Πήρα 90 δολάρια για να κάνω μια φάρσα με baby oil», λέει η δολοφόνος του Κιμ Γιονγκ Ναμ

98

Μου είπαν πως είναι μέρος ριάλιτι σόου, είπε η γυναίκα που κρατείται σε φυλακή της Κουάλα Λουμπούρ

«Πήρα 90 δολάρια για να κάνω μια φάρσα με baby oil», ισχυρίζεται η γυναίκα από την Ινδονησία που κρατείται από τις αρχές της Μαλαισίας και κατηγορείται για την δολοφονία του Κιμ Γιονγκ Ναμ, του ετεροθαλούς αδελφού του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν.

Η γυναίκα μίλησε σε αξιωματούχους της πρεσβείας της πατρίδας της που την επισκέφθηκαν στην φυλακή όπου κρατείται στην Κουάλα Λουμπούρ. Δήλωσε ακόμα ότι ο άγνωστος που την προσέγγισε, της έδωσε τα χρήματα και της είπε να αλείψει το πρόσωπο του Κιμ Γιονγκ Ναμ και πως επρόκειτο για φάρσα σε ριάλιτι σόου.

Σύμφωνα με τις τοξικολογικές εξετάσεις, ο θάνατος του 45χρονου προήλθε από το ιδιαίτερα επικίνδυνο τοξικό VX, που κατατάσσεται ως όπλο μαζικής καταστροφής από τον ΟΗΕ.

Eν τω μεταξύ η αστυνομία στη Μαλαισία ανακοίνωσε θα διενεργήσει έλεγχο στο κεντρικό αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ για πιθανό εντοπισμό τοξικών χημικών ουσιών, μετά τη δολοφονία του Κιμ Γιονγκ Ναμ.

Τον έλεγχο θα πραγματοποιήσει ειδική αστυνομική ιατροδικαστική ομάδα, μαζί με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, αλλά και την Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.