Ειδησεογραφικό site

Περίπου 2.000 προσλήψεις σε ΚΕΕΛΠΝΟ, ΕΟΠΥΥ και νοσοκομείο Σαντορίνης

248

Στην πρόσληψη 1949 μονίμων και συμβασιούχων υπαλλήλων προχωρεί, μέσω του ΑΣΕΠ, το υπουργείο Υγείας για την κάλυψη πάγιων αλλά και εποχικών αναγκών σε υγειονομικό και ιατρικό προσωπικό σε Οργανισμούς και φορείς του όπως το ΚΕΕΛΠΝΟ, ο ΕΟΠΥΥ και το νοσοκομείο Σαντορίνης.

Συγκεκριμένα:

  1. ΚΕΕΛΠΝΟ: Ήδη δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ η προκήρυξη του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη 1576 συμβασιούχων διαφόρων ειδικοτήτων, με σκοπό την υλοποίηση προγραμμάτων διασφάλισης της δημόσιας υγείας και την κάλυψη των υγιειονομικών αναγκών των προσφύγων και των μεταναστών. Φορέας υλοποίησης των παραπάνω θα είναι το ΚΕΕΛΠΝΟ συνεργαζόμενο με άλλους φορείς.  Οι ειδικότητες που ζητούνται, με βάση συγκεκριμένα τυπικά προσόντα , είναι γιατροί/οδοντίατροι, νοσηλευτές, διασώστες/πληρώματα ασθενοφόρων, επισκέπτες/τριες υγείας, μαιευτές/μαίες, ψυχολόγοι, διερμηνείς κλπ.  Οι επιτυχόντες θα προσληφθούν με σύμβαση που θα έχει διάρκεια έως 18 μήνες και δυνατότητα παράτασης έως 6 μήνες.
  2. ΕΟΠΥΥ: Η υποβολή των αιτήσεων για την πρόσληψη με σειρά προτεραιότητας 215 συμβασιούχων ορισμένου χρόνου στον ΕΟΠΥΥ λήγει την ερχόμενη Δευτέρα.  Όσοι επιλεγούν από το ΑΣΕΠ θα καλύψουν εποχικές και παροδικές ανάγκες της Κεντρικής Υπηρεσίας και των Περιφερειακών Διευθύνσεων του Οργανισμού.
  3. Γ. Ν. ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ: Οι αιτήσεις με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την στελέχωση με 158 μονίμους υπαλλήλους του νοσοκομείου της Σαντορίνης λήγουν στις 28/9/2018.  Η προκήρυξη του ΑΣΕΠ προβλέπει την πρόσληψη γιατρών, φαρμακοποιών, ψυχολόγων, νοσηλευτών, ιατρικών εργαστηρίων, πληροφορικής, αποθηκάριους , οδηγούς κλπ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.