Ειδησεογραφικό site

ΠΑΣΟΚ : Σε λίγο θα μας πουν ότι ο Ανδρουλάκης φταίει για τη φτώχεια

156

“Πυρά” κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Δημήτρης Μάντζος, με αφορμή βίντεο που ανήρτησε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Twitter.

Το βίντεο που ανήρτησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ήταν απόσπασμα από εκπομπή του ΣΚΑΪ, όπου εμφανίστηκε και αναφέρθηκε – μεταξύ άλλων- στις θέσεις του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ σχετικά με την επιστρεπτέα προκαταβολή.

Σε δήλωση του ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Δημήτρης Μάντζος, αναφέρει: “Όσο προχωρά η διερεύνηση της υπόθεσης, τόσο θα κορυφώνεται και η εκστρατεία προπαγάνδας από την πλευρά της ΝΔ.
Η Κυβέρνηση, που είναι υπεύθυνη και για τις υποκλοπές και για τη δραματική κατάσταση στην ενέργεια, δημιουργεί ψεύτικα διλήμματα, με μόνο στόχο τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης.
Μέχρι προχθές, μας έλεγαν ότι ο Ανδρουλάκης φταίει που τον παρακολουθούσαν, σε λίγο θα μας πουν ότι εκείνος φταίει και για τη φτώχεια!
Όσα όμως και να λένε και όσα και να γράφουν, δεν λένε την αλήθεια. Και τα ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα:
Γιατί παρακολουθήθηκε ένας ευρωβουλευτής μετά από οκτώ χρόνια θητείας;
Ποιοι «εθνικοί λόγοι» συνέτρεχαν στην αρχή της εσωκομματικής διαδικασίας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και εξαφανίστηκαν με την εκλογή του Προέδρου;
Γιατί και ποιος προσπάθησε -την ίδια ακριβώς περίοδο- να τον παγιδέψει με το πανάκριβο κατασκοπευτικό λογισμικό Predator?
Γιατί και με ποιο στόχο η ηγεσία της ΝΔ ήθελε όμηρο τον ίδιο και την παράταξη;”

Τα σχόλια είναι κλειστά.