Ειδησεογραφικό site

ΠΑΣΟΚ: Οι στενοί συνεργάτες του Ανδρουλάκη και οι συνεχείς συσκέψεις

129

Με περιοδείες και ομιλίες ανά την Ελλάδα συνεχίζει τον προεκλογικό του αγώνα ο Νίκος Ανδρουλάκης. Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ όταν βρίσκεται μακριά από την Αθήνα κάνει κανονικά τις πρωινές του συσκέψεις με την στενή του ομάδα. Οι συσκέψεις αυτές γίνονται μέσω της πλατφόρμας zoom και περίπου στις 11.00 το πρωί.

Σε αυτές συμμετέχουν συνήθως η Διευθύντρια του Γραφείου Τύπου Στεφανία Μουρελάτου, ο Εκπρόσωπος Τύπου Δημήτρης Μάντζος, ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής Ανδρέας Σπυρόπουλος, ο υποψήφιος Βουλευτής Επικρατείας Παναγιώτης Δουδωνής, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και πρώην Υπουργός Πέτρος Ευθυμίου, ο πρώην Υπουργός Χρήστος Πρωτόπαππας, ο πρώην Γραμματέας του κόμματος Μιχάλης Καρχιμάκης, ο Κώστας Σκανδαλίδης.

Την νεολαία την εκπροσωπεί ο Γιώργος Τσούμας. Στις συσκέψεις αυτές συμμετέχει και η διευθύντρια του Πολιτικού Γραφείου του Νίκου ΑνδρουλάκηΈλενα Αναστασίου. Όταν ο πρόεδρος δεν περιοδεύει και βρίσκεται στην Αθήνα τότε οι συσκέψεις αυτές γίνονται κανονικά στα γραφεία του κόμματος στην Χαριλάου Τρικούπη

Τα σχόλια είναι κλειστά.