Ειδησεογραφικό site

Πασχαλινή έξοδος: Καραβάνια ΙΧ εγκαταλείπουν την Αθήνα

31

Η έξοδος για τις πασχαλινές διακοπές έχει κορυφωθεί και όσοι δεν κατάφεραν να φύγουν χθες ή σήμερα το πρωί περνούν μία ταλαιπωρία στο εθνικό οδικό δίκτυο καθώς παρατηρείται μποτιλιάρισμα και τα ΙΧ κινούνται με χαμηλές ταχύτητες.
Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες προβλήματα αντιμετωπίζουν οι οδηγοί τόσο στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, όσο και στην εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας
Μποτιλιάρισμα προς Κόρινθο
Από την ενημέρωση της Τροχαίας, από το ύψος των διοδίων Ρουπακίου της Αττικής οδού, στη Μαγούλα, αρχίζει το πρόβλημα προς Κόρινθο και συνεχίζεται και στην εθνική οδό μέχρι και την Κακιά Σκάλα.

Παράλληλα ανάσχεση παρατηρείται στα διόδια της Ελευσίνας. Μάλιστα ενδεικτικό της αυξημένης κίνησης είναι πως ενώ στο σημείο λειτουργούν 25 ταμεία στα διόδια στο ρεύμα εξόδου για τη διευκόλυνση όσων των εκδρομέων του Πάσχα, η ταλαιπωρία είναι αναπόφευκτη.

Αυξημένη κίνηση στην Αθηνών-Λαμίας
Αυξημένη, αλλά με σταθερή ροή είναι η κυκλοφορία των αυτοκινήτων και στην εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας, όπου παρατηρείται ανάσχεση περίπου 100 μέτρων στα διόδια Αφιδνών. Ωστόσο νωρίτερα οδηγοί για να φτάσουν στη Θήβα χρειάστηκαν 1.5 ώρα για να καταφέρουν διανύσουν 90 χιλιόμετρα
Η Τροχαία πάντως είναι επί ποδός και έχει θέσει σε εφαρμογή έκτακτα μέτρα στο εθνικό οδικό δίκτυο για την έξοδο του Πάσχα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.