Ειδησεογραφικό site

«Παραιτείται από τον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου μετά τη Λαμία», γράφουν οι Ρουμάνοι

80
Δημοσίευμα από τη Ρουμανία αναφέρει ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να υποβάλει την παραίτησή του μετά το το ματς με τη Λαμία.

Αναταραχή προκαλεί δημοσίευμα από τη Ρουμανία και συγκεκριμένα από την ιστοσελίδα playsport.ro, καθώς αναφέρει ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ και μάλιστα άμεσα!

Το εν λόγω δημοσίευμα τονίζει ότι ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ έχει πάρει απόφαση να σπάσει το συμβόλαιό του με τον «Δικέφαλο του Βορρά» και θα διαπραγματευτεί τους όρους μετά το ματς με την Λαμία.

«Είναι δυσαρεστημένος από την έλλειψη επενδύσεων στην ομάδα και από το ότι δεν υποστηρίζονται οι επαγγελματικές του φιλοδοξίες. Έτσι ανακοίνωσε στους συνεργάτες του ότι θέλει μείνει ελεύθερος μετά το ματς της Κυριακής (12/12)».

Μάλιστα η ιστοσελίδα «playsport.ro», κάνει λόγο για ρήξη στις σχέσεις του με τον Ιβάν Σαββίδη

«Από τις πληροφορίες που εξασφάλισε αποκλειστικά το Playsport, υπήρξε ρήξη μεταξύ της διοίκησης του ΠΑΟΚ και του Ραζβάν Λουτσέσκου. Δυσαρεστημένος με την έλλειψη επενδύσεων που έγιναν στην ομάδα, που δεν υποστηρίζουν καν τις επαγγελματικές του φιλοδοξίες, ο Λουτσέσκου ανακοίνωσε στους συνεργάτες του ότι θέλει να είναι ελεύθερος μετά τον αγώνα της Κυριακής, κόντρα στη Λαμία»

Τα σχόλια είναι κλειστά.